Fantacine.com

Hvordan man behandler perifere kredsløbsforstyrrelser Naturligvis

Når nogen lider af perifer arterie sygdom, betyder det, at der i øjeblikket en indsnævring af arterierne, der finder sted i kroppen. For de fleste mennesker, vil dette betyde, at de ydre ekstremiteter af kroppen vil begynde at opleve et fald i blodstrømmen, hvilket resulterer i en slags smerter, oftest inden benene efter fysisk anstrengelse. Normalt vil en behandlingsplan etableres af en medicinsk uddannet, men der er andre metoder og teknikker, som en person kan bruge til naturligt behandle perifer arterie sygdom som en måde at forøge planen. De fleste vil indebære en ændring i livsstil og kan nemt implementeres i dagligdagen. Følg disse trin.

Instruktioner

1 Kontakt din familie læge. Den vigtigste del af behandlingen perifer arterie sygdom, selv hvis du planlægger at gøre det naturligt, er at tale med en læge. Din særlige tilstand kan diktere yderligere behandling, som kan omfatte medicin eller endda kirurgi.

2 Rygestop. Hvis du ryger og har perifer arterie sygdom, er det meget vigtigt, at du holder op, da denne vane kan bidrage til og forværre skaden øjeblikket påvirker dine arterier. Ved rygestop, kan progression af denne sygdom mindske eksponentielt.

3 Skift din kost. Ændring din kost til at omfatte mere "hjerte-sund" billetpris kan medvirke til at sænke både din kolesterol og dit blodtryk. Disse to facetter af dit helbred kan i høj grad påvirke perifer arterie sygdom. Ifølge Mayo Clinic, kan fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer behandle (og forhindre) nogle sygdom i arterierne, herunder perifer arteriesygdom.

4 Start tage et supplement indeholdende Omega-3 fedtsyrer. Hvis du ikke kan gennemføre nok fødevarer, der indeholder dette hjerte-sund stof, begynder at tage det i et tillæg formular.

5 Få noget motion. En anden stor tilgang til behandling af perifer arterie sygdom er at få noget motion hver dag. Du ønsker måske at overveje at tale med din læge om, hvilken type motion ville være bedst for dig og dine forhold, som nogle mennesker med denne sygdom behov overvåget motion planer.

6 Prøv at tage gingko, en urtekosttilskud, der har vist naturligt blodfortyndende egenskaber. Dette kan hjælpe med at lindre nogle af de smerter og ubehag, som du kan opleve på grund af omstændigheder.

TIPS

  • Før du tager nogen form for urtekosttilskud, ligesom gingko eller endda en Omega-3 fedtsyrer, bør du tale med din læge, især hvis du er på en slags medicin. Nogle kosttilskud interagerer med visse medikamenter, der forårsager både bivirkninger og sænket effekt.

        

Udgiv min kommentar