Fantacine.com

Behandlingsmuligheder for kroniske nakkesmerter

Kroniske nakkesmerter kan være resultatet af flere forhold, såsom en klemt nerve i nakken eller en beskadiget disk i rygsøjlen. Hvordan nakkesmerter behandles afhænger af, hvad der er årsag til smerte, og der er mange forskellige måder at behandle symptomerne og kilden til smerte. Nakkesmerter er en almindelig lidelse, og prognosen for enhver form for behandling er normalt meget positivt for en fuld helbredelse.

Øvelser

En af de almindelige måder at behandle nakkesmerter er strække og styrke øvelser. Disse øvelser ikke kun hjælpe strække ud halsen og midlertidigt lindre smerten, men de giver også mulighed for langsigtet nødhjælp gennem styrkelse af musklerne i nakken og lindre spændingen på en klemt nerve. En effektiv nakkesmerter øvelse er at sidde i en stol ser frem med dit hoved og nakke lige. nikker langsomt hagen mod brystet, og når du er så langt som du kan gå så, hold det for en optælling af ti. Derefter langsomt bevæger hovedet en tomme til venstre, tilbage til centrum og derefter en tomme til højre. Dette skulle bidrage til at lindre smerter i nakken.

For specifikke typer af nakkesmerter, vil det være nødvendigt at få en effektiv udøvelse regiment fra en certificeret fysioterapeut. De vil være i stand til at diagnosticere din tilstand og give dig en række øvelser, der skal hjælpe med at lindre smerter og begynde at opbygge modstand, der vil fjerne fremtidig smerte. Du kan også vælge at tjekke med en kiropraktor, da de kan være i stand til at hjælpe med at lindre smerter på grund af klemt nerver og misvisende leddene.

Medicin

Hvis smerten er svær, så en læge kan sende dig at få en kortison skud. En kortison skud er en injektion af hormonet cortison direkte på området forårsager smerte. I mange tilfælde skud udføres dybe så at medicinen kan anvendes direkte til, hvor smerten er stammer fra.

Andre medikamenter en læge kan ordinere for nakkesmerter ville være en salve til at lindre smerter, der påføres direkte på det angrebne område, medicineret smerte patches eller muskelafslappende midler til at forsøge at få de spændte muskler, der lægger pres på nerverne til at frigive.

Kirurgi

I ekstreme tilfælde kan din læge sende dig til en kirurg for en kirurgisk procedure. I en kirurgisk procedure, kan lægen fjerne en del af den spinal disk, der stikker ud og lægge pres på nerven, eller hun kan have til at fjerne et overskud vækst af knogle kaldes en knogle anspore der lægger pres på nerven og forårsager smerte.


        

Udgiv min kommentar