Fantacine.com

Hærder til Gentital vorter

Kønsvorter er en af ​​de mest almindelige seksuelt overførte betingelser, ifølge Mayo Clinic. Disse vorter er forårsaget af human papillomavirus (HP) virus, som forårsager kødfarvet eller blomkål-formede bump at dukke op i de fugtige væv i genital regionen. Når du er blevet smittet, vorter fremkommer sædvanligvis inden for tre måneder, selv om de kan ligge i dvale i årevis. Du kan helbrede en akut udbrud, selv om der ikke er nogen måde at forhindre fremtidige udbrud opstår.

Medicin

Kønsvorter kan helbredes ved visse læge-ordineret medicin. Ifølge Mayo Clinic, Imiquimod er en creme, der hærder vorter ved at stimulere dit immunforsvar til at bekæmpe dem. Men du skal bruge det med forsigtighed, hvis du er seksuelt aktive, fordi det kan irritere din partners hud. Må ikke anvendes, mens du bruger kondom, fordi det kan svække dem. Podophyllin og podofilox er to former af en plante-baseret stof, der hærder vorter ved at ødelægge deres væv. Mayo Clinic siger, at det ikke bør anvendes, hvis du er gravid.

Syre

Lægen kan helbrede dine kønsvorter ved at anvende trichloreddikesyre. Denne behandling helbreder vorter ved bogstaveligt at brænde dem af. Syren skal anvendes af en læge.

Kirurgi

Større kønsvorter kan helbredes gennem en række forskellige kirurgiske teknikker. De kan brændes væk med en laser, frosset off med flydende nitrogen eller afbrudt af en læge. Ifølge Mayo Clinic, er kirurgi normalt forbeholdt store kønsvorter eller dem, der ikke helbredes ved andre behandlinger.

Tid

The Mayo Clinic siger, at i op til 30 procent af tilfældene, kønsvorter forsvinde på egen hånd uden behandling. Hvis symptomerne ikke skaber problemer for dig, og du ikke er seksuelt aktiv, kan du vente med at se, om dine kønsvorter gå væk på egen hånd, før du prøver en anden kur.


        

Udgiv min kommentar