Fantacine.com

Hvordan man behandler cystisk fibrose med orale Enzymer

Hvordan man behandler cystisk fibrose med orale Enzymer


Overskydende-slim produktion i mennesker, der har cystisk fibrose (CF) forhindrer pancreas enzymer i at nå tyndtarmen. Som et resultat, er det vigtigt at behandle CF med orale enzymer til at hjælpe med fordøjelsen og optagelsen af ​​næringsstoffer, forebygge fejlernæring. Mundtlige enzymer anvendes af mere end 90 procent af folk, der har CF.

Instruktioner

Få den rigtige Oral Enzymer

1 Beslut hvornår du skal bruge mundtlige enzymer til behandling af cystisk fibrose. Tal med en læge, hvis CF patienten har svært ved at få vægten på trods af en højt kalorieindhold kost og en sund appetit. Andre symptomer omfatter oppustethed og tarmproblemer.

2 Brug kun de enzymer, ordineret af din læge og ikke erstatte andre enzymer, når du har din recept fyldt.

3 Indse generiske enzymer er ikke så effektive som navnet mærker.

Brug Oral Enzymer til at behandle cystisk fibrose

4 Brug mundtlige enzymer til at nedbryde proteiner, kulhydrater og fedt, så maden kan blive ordentligt fordøjes og absorberes.

5 Tag mundtlige enzymer med hvert måltid og de ​​fleste snacks. Sørg for at tage de rigtige enzymer i de rette doser, afhængigt af hvad du spiser. I de fleste tilfælde vil du ikke brug enzymer til fødevarer med simple kulhydrater, såsom frugt, hårde slik, sodavand, te eller kaffe.

6 har altid en levering på hånden, så du kan tage det, når du er væk hjemmefra.

7 Tag enzymer lige før måltider. De er kun effektiv for omkring en time.

8 Opbevar enzymer ved stuetemperatur i en lufttæt beholder, fortrinsvis en fra fabrikanten. Aldrig opbevares i køleskab enzymer eller udsætte dem for varme.

9 Tag mundtlige enzymer gennem munden på forhånd, hvis du supplere din kost med sondeernæring at fremme vægtøgning og indtag af næringsstoffer.

Giv Mundtlige Enzymer til babyer og børn

10 Giv mundtlige enzymer til babyer i pulverform. Du kan også købe formel med letfordøjelige proteiner og fedtstoffer.

11 Bland mundtlige enzymer i fødevarer til børn ved at åbne en kapsel og tilføje enzymet perler til en let sur ​​mad, såsom æblemos.

12 Bland ikke enzymer med mejeriprodukter.

TIPS

  • Brug orale enzymer sammen med vitamintilskud til at fremme optagelsen af ​​næringsstoffer.
  • Vid, at fordøjelsesenzymer er svinekød-baseret, men mange mennesker med religiøse-kosten restriktioner har fået tilladelse til at bruge dem.
  • Overveje at deltage i FDA-sponsorerede kliniske forsøg med fordøjelsesenzymer.
  • Brug aldrig udløbne enzymer.
  • Aldrig knuse eller tygge enzym perler. De er belagt med et materiale, der sikrer enzymet vil blive leveret til tyndtarmen for korrekt fordøjelse.

        

Udgiv min kommentar