Fantacine.com

Hvordan kan man se, hvis divertikulitis er Løsning

Diverticulitis er en form for inflammatorisk tarmsygdom. Din fordøjelseskanalen indeholder små poser kaldet diverticula, som kan blive betændte og inficerede. Tilstanden af ​​infektion og inflammation kaldes diverticulitis, en tilstand, som kan være kroniske hos nogle mennesker, ifølge Mayo Clinic. Symptomerne vil aftage, når diverticulitis er løse sig selv gennem medicinsk behandling.

Instruktioner

1 Vurdere dine afføringsvaner at fortælle, hvis din diverticulitis er løse. Behandling for diverticulitis kan omfatte opholder sig på en flydende diæt og langsomt tilsætte fiber-rige fødevarer tilbage i dine måltider. Hvis du ikke længere føler forstoppet eller kvalmende efter at have fulgt en diverticulitis-venlig måde at spise, eller hvis dine anfald af diarré er gået, din fordøjelseskanalen er mest sandsynligt healing.

2 Erkend, at du er i bedring, når din mavesmerter begynder at aftage. The National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC) forklarer, at en primær symptom på denne inflammatorisk tarmsygdom er smerter i nederste venstre kvadrant af maven. I løbet af behandlingen, som omfatter antibiotika og smertestillende medicin samt en ændret kost, vil din smerte falde og forsvinde som din diverticula helbrede.

3 Tag din temperatur som en måde at fortælle om din diverticulitis er løse sig selv. Nogle mennesker oplever infektion samt betændelse i divertikler, og lider af feber samt mavesmerter og en ændring i afføringsvaner. Din feber vil bryde som dit helbred er genoprettet gennem brug af antibiotika.

4 testes for at bestemme tilstanden af dit helbred. Ultralyd og CT-scanninger af din fordøjelseskanalen anvendes til at diagnosticere diverticulitis, men kan også bruges til at kontrollere status for bylder og fistler, der kan have udviklet som et resultat af din betændelse.


        

Udgiv min kommentar