Fantacine.com

Hvad er symptomerne på mave polypper?

Mave polypper dannes når maven foring bliver betændt og danner små fremspring. Disse fremspring kan i sidste ende blive ulcerøs. Symptomerne normalt vises kun, når polypper er store eller store i antal.

Fravær af symptomer

Ifølge Mayo Clinic, vil mave polypper ikke forårsage nogen symptomer overhovedet i de fleste mennesker. Dette skyldes i høj grad af størrelsen og sværhedsgraden af ​​polypper. Når en polyp er lille, hvilket er tilfældet for de fleste mennesker, vil det ikke forårsage en forstyrrelse i driften af ​​maven eller form til en læsion eller ømme.

Pain & Ubehag

Når maven polypper vokse sig større eller forøgelse i antal, kan patienten begynde at lide af en smerte eller ubehag i maveregionen. Som tilstanden fortsætter, kan maven blive mere mørt end normalt og udvikle en øget følsomhed over for berøring.

Digestive forstyrrelse

For nogle mennesker vil polypper forårsage kvalme og intermitterende episoder af opkastning. For andre vil mave polypper medføre en stigning i mave gasser, hvilket fik en stigning i både oppustethed og sure opstød. Da polypper påvirker selve foring af maven, er det også muligt for disse fremspring til at påvirke en persons appetit, hvilket gør hende opleve fornemmelsen af ​​"fylde" hurtigere end normalt.

Blod

Hvis polypper udvikler sig til læsioner eller sår, kan den enkelte begynde at lægge mærke til tilstedeværelsen af ​​blod i afføringen eller opkast. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​læsioner, kan en persons afføring bliver mørkt og bie, hvilket er en indikation af indre blødninger fra sår polypper i maven.

Træthed

Med nogle mave polypper, kan en person blive stadig trætte. Dette vil for det meste ske, hvis tilstanden breder og polypper begynder at udvikle yderligere i fordøjelseskanalen.


        

Udgiv min kommentar