Fantacine.com

Hvad er Fioricet Bruges til?

Fioricet er en medicin, der indeholder en kombination af en smertestillende, beroligende og en mild stimulans. Fremstillet den Watson Pharmaceuticals, Inc., Fioricet indeholder 325 mg acetaminophen, mere almindeligt kendt som Tylenol, sammen med 50 mg af barbiturat, Butalbital og 40 mg af det centrale nervesystem nydelsesmiddel, koffein. Fioricet anvendes primært til lindring af visse typer hovedpine smerter.

Fungere

Ingredienserne i fioricet alle arbejder sammen for at reducere eller eliminere hovedpine smerter. Acetaminophen er et analgetikum, der inhiberer aktiviteten af ​​prostaglandiner, enzymer, der forårsager smerte. Butalbital og koffein slappe muskelsammentrækninger involveret i spændingshovedpine.

spændingshovedpine

Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har godkendt Fioricet at behandle spændingshovedpine. Denne type hovedpine er forårsaget af muskelsammentrækninger i hoved, nakke og skuldre, hvilket også skaber en følelse af trykken i skuldre og nakke. Spændingshovedpine ofte er forbundet med stress.

Migræne og sinus hovedpine

Læger får lov til at ordinere medicin for off-label (ikke-godkendt) bruger og Fioricet er almindeligt ordineret til at lindre smerter i migræne hovedpine. Migræne er kendetegnet ved dunkende og invaliderende smerte, normalt mærkes kun på den ene side af hovedet. Læger også ordinere Fioricet at behandle sinus hovedpine, som typisk er centreret over og under øjnene, med tryk omkring kindbenet området.

yderligere fordele

For nogle mennesker, kan fioricet være effektiv, når andre medikamenter såsom narkotiske smertestillende, non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) og vasokonstriktorer ikke virker, eller ikke kan anvendes på grund af en anden tilstand eller medicin. Personer, der tager antikoagulantia, for eksempel, er ikke meningen at bruge NSAID, fordi disse stoffer også har blodfortyndende egenskaber.

Ekspert Insight

I en undersøgelse offentliggjort i en 1987 udgave af Clinical Therapeutics, forskere kontrast virkningerne af Fioricet mod acetaminophen med codein i mennesker oplever spændingshovedpine. Fioricet var signifikant bedre end acetaminophen, med kodein lindre følelsesmæssige eller psykiske spændinger. Også signifikant flere patienter opnåede komplet smertelindring med Fioricet end dem, der acetaminophen med codein.


        

Udgiv min kommentar