Fantacine.com

Beta blokkere Virkning på Varicer

Beta blokkere Virkning på Varicer


Varicer er unormalt udspilede vener findes i spiserøret, tarme og mave og er en almindelig komplikation ved skrumpelever. Hvis venstre alene, kan de forårsage massive indre blødninger, som kan være livstruende .Beta blokkere er en gruppe af lægemidler, primært anvendes til behandling af tilstande relateret til hjertet, såsom forhøjet blodtryk. Ikke-selektive beta-blokkere har vist sig at forhindre varicer fra blødning, men kan ikke stoppe dem i at danne og som sådan anbefales for at forhindre variceal blødninger opstår når de er blevet diagnosticeret.

Hvordan de opstår

Skrumpelever er tilstand karakteriseret ved alvorlig ardannelse i leveren. Disse ar kan føre til blokeringer i leveren cirkulation. Portåren, som er venen forbinder maven, tarm og milt til leveren er ansvarlig for transport af 1500 ml blod pr minut fra disse organer til leveren. Enhver blokering fører uundgåeligt en tilbagestrømning af blod ind i blodkarrene i maven, tarm og milt resulterer i en stigning i trykket i disse blodkar og portalen vene. Resultatet er unormalt udspilede vener eller varicer, der kan forekomme i maven, spiserøret og tarmene.

Betablokkere 'Effect

Ifølge en undersøgelse i New England Journal of Medicine, "betablokkere sænke blodtrykket i portåren og forhindre variceal blødning." De forhindrer ikke åreknuder opstår.

anbefalinger

Amerikanske regering retningslinjer for forebyggelse af variceal blødninger anbefaler, at alle patienter med cirrose bør rutinemæssigt screenes for varicer. Hvis du er diagnosticeret med varicer, bør du blive ordineret non-selektive betablokkere. Hvis du allerede har haft en blødning, anbefaler også den rapport, du blive ordineret non-selektive betablokkere efter helbredelse for at forhindre det i at ske igen. Dosis bør justeres til den maksimale dosis, som du kan tåle.

Tal med din læge, hvis dette er tilfældet, og rapportere eventuelle bivirkninger, så dosis kan justeres for din sikkerhed. Selvfølgelig er ikke-selektive betablokkere kun anbefales, hvis der ikke er nogen kontraindikationer. Hvis du har skrumpelever, men dine screening test viser, at du ikke har varicer, er der ingen grund til at tage ikke-selektive betablokkere.

Hjerte-relaterede bivirkninger

Disse omfatter en unormalt langsom hjerterytme, hjertesvigt, hjerteblok, unormalt lavt blodtryk og nedsat arbejdskapacitet.

Andre bivirkninger

Disse er mindre udbredt og omfatter stramning af luftvejene i lungerne, der fører til åndedrætsbesvær, lavt blodsukker (hypoglykæmi), kvalme, diarré, kolde hænder og fødder træthed seksuel dysfunktion svimmelhed, hallucinationer, mareridt, risiko for diabetes og depression.

Overvejelser

På grund af de bivirkninger, der betablokkere ikke anbefales til folk med astma eller anden sygdom i luftvejene, så hvis du er astmatiker, bedes du drøfte alternative muligheder med din læge. Care anbefales, hvis du er diabetiker, så igen, bedes du drøfte med din læge og altid indberette eventuelle bivirkninger, du kan opleve.


        

Udgiv min kommentar