Fantacine.com

Sådan fjernes Tonsil Stones Med en stump genstand

Sådan fjernes Tonsil Stones Med en stump genstand


Tonsil sten dannes i krypter i mandlerne og ligne hvid eller gul pus, der er hærdet til en masse ligner en sten eller småsten. Debris, slim og bakterier bidrager til dannelsen af ​​tonsil sten og forårsage dårlig lugt tilknyttet stenene.

Instruktioner

1 Få en makeup-spejl og en lommelygte til at hjælpe dig med at finde de tonsil sten. At være i stand til klart at se området med tonsil sten hjælper dig med at undgå skadelige tonsil væv. Nogle mennesker kan se stenene uden hjælp fra en makeup-spejl.

2 Brug en vatpind eller en finger swipe tonsil sten ud af dit tonsil. Må ikke skrabe tonsiller sten eller du kan rive tonsil væv, der forårsager smerte og blødning.

3 Skub i området omkring tonsil sten med en stump genstand til at hjælpe pop stenen ud af tonsil. For store tonsil sten, kan det være nødvendigt at skubbe med en stump genstand og knalde på stenen på samme tid at fjerne det.

4 Skub stump genstand på tværs af din tonsil mens du kigger i et spejl til at afsløre skjulte tons sten. Du kan føle en tonsil sten, før du ser det. Plus bevægelsen kan arbejde påvirket sten til overfladen.

5 Fjern alle synlige tonsiller sten og gurgle med en skylning designet til at forhindre tonsil sten. Dybden af ​​krypter varierer og tonsil sten kan fylde hele krypt. Når du fjerner de synlige tons sten, kan andre sten indlejret i dine krypter arbejde til overfladen.

TIPS

  • Brug aldrig skarpe genstande til at fjerne tons sten.
  • Stikker genstande ind i din hals kan forårsage en gag refleks.

        

Udgiv min kommentar