Fantacine.com

Sund måde at rense Colon & Digestive System

Colon og fordøjelsessystemet kan rengøres på mange sunde måder. En god kost er sandsynligvis den bedste måde at lette regelmæssig afføring. Den kolon hjælper kroppen til at fjerne affald, fecal sagen og andre skadelige stoffer, der ophobes i kroppen. Ved udrensning fordøjelseskanalen, foretager systemet bedre til at fordøje og fødevareforarbejdning. Med en stærk og sundt fordøjelsessystem en person føler sig bedre og sænker hendes chancer for at blive syg.

Tilføj flere fiber til kost

Fiber er et naturligt stof, der findes i hele kerner som hvede brød og havregryn, og i frugt og grøntsager som bælgfrugter, kål og citrusfrugter. På American Heart Association hjemmeside artiklen "Fiber" fastslår, at fiber er "vigtigt for sundheden af ​​fordøjelsessystemet." Fiber tilfører næringsstoffer kroppen har brug for og giver også volumen for de fækale affald. Med masser af kostfibre en person har regelmæssig elimination der renser ud fordøjelseskanalen og tyktarm. Den "Fiber" artikel fastslår også. "The Institute of Medicine anbefaler forbrugende 14 gram fibre for hver 1.000 kalorier du har brug for."

Drikke masser af vand

Vand skyller ud fordøjelseskanalen. Det hjælper også affaldet strømme gennem fordøjelsessystemet lettere. Vand smører affald og gør dem blødere, så der er mindre sandsynlighed for forstoppelse. At være forstoppet betyder, at du har tre eller færre afføringer hver uge, efter de Mayo Clinic artikler om "Forstoppelse". Den ophobning af affald tilskrives mange sygdomme. Ifølge artiklen "How Food fordøjes" på Ellie Fuldkorn hjemmeside, hvis fækale materialer forbliver for længe i tyktarmen, foring af tyktarmen begynder at opsuget nogle af toksiner. Mange holistiske og traditionelle læger mener, at affald i tyktarmen føre til sygdomme som akne, gigt, hjerteproblemer og fordøjelsesproblemer. Holde kolon rene midler holde hele kroppen sund.

Gør mere Udøver

Udøver er en anden sund måde at rense fordøjelsessystemet. I artiklen "10 måder at afgifte kroppen" af Deborahann Smith på Gaiam Life hjemmeside, forfatteren skriver, at motion øger blodcirkulationen, så flere næringsstoffer og ilt nå alle dele af kroppen. Motion stimulerer også muskuløs handling i tyktarmen. Dette hjælper med afføring. Ved at udøve regelmæssigt du fjerne giftstoffer fra kroppen, der er gemt i fedt. Brændende fedt hjælper en person til at tabe så godt. Enhver type øvelse er nyttig til at rydde op i tyktarmen. Personlige trænere og fitness-eksperter er til rådighed for at tilbyde rådgivning eller designe en øvelse program, der passer til dine behov eller livsstil. Det bedste er at gøre, er at komme i gang. Walking er en øvelse, der ofte anbefales af eksperter.


        

Udgiv min kommentar