Fantacine.com

Spil til lære børn om Bakterier

Spil til lære børn om Bakterier


Forkølelse og influenza sæson betyder høre lyden af ​​hoste og nys fra dine børn. Spil til undervisning børn om bakterier med til at stoppe spredningen af ​​hoste og nys ved at vise børnene, hvordan bakterier spredes, og hvordan de skal dække deres mund og næse for at holde bakterier indeholdt. Spillene er ikke svært, og er først og fremmest om gentagelse og praksis at bidrage til at danne vaner livslang hygiejne.

Singing

De fleste børn elsker at synge sange som "Ro, ro, ro din båd" eller deres ABC. Lær børnene, at når de vasker deres hænder, de har brug for at skrubbe deres hænder med sæbe, mens du synger sange som disse. Børn vil nyde friheden ved at kunne gøre støj og vil associere håndvask som et sjovt spil.

Kig på mine Bakterier

Vis børnene forholdet mellem hvor de sætte deres hænder og de bakterier, der er på deres hænder. Våd deres hænder og få dem røre forskellige overflader af hvidt papir. Har andre børn røre det samme sted, og se, om de stadig føler restfugtighed. Forklar, hvordan vandet repræsenterer bakterier, og når du rører en overflade du efterlader bakterier. Knyt dette med at røre deres mund eller næse og derefter tørre deres hånd på en skranke, hvor en anden person måtte røre ved samme sted.

En Chu

Fyld en sprayflaske med vand. Spray flasken på hænderne på et barn eller i luften. Få eleverne opmærksomme på, hvordan sprayen går i mange forskellige retninger. Give dem mulighed for at sprøjte flasken. Tal om, hvordan sprayen er som et nys, og når du nyser, går partiklerne i luften lige som vandet gør. Få eleverne øve dækker op deres mund og næse, mens du sprøjter flasken.

Sparkle Ball

Brug en sprudlende bold, en, som du kan finde på din lokale apotek, der har glitter på ydersiden af ​​det. Har klassen sidde i en cirkel og aflevering rundt. Da bolden er passeret, har de studerende se på deres hænder og observere glitter, der er efterladt. Forklar eleverne, at denne glitter er repræsentativ for de bakterier, der er på deres hænder, der bliver gået fra én person til en anden.


        

Udgiv min kommentar