Fantacine.com

Beta blokkere & hårtab hos kvinder

Beta blokkere & hårtab hos kvinder


Beta-blokkere er blandt de mange receptpligtig medicin, der kan forårsage hårtab hos kvinder. De forårsager hår til at falde ud ved at forstyrre naturlige rytme af dyrkningen og hvilende faser af hovedbunden hårvækst.

Fakta

Også kendt som beta-adrenerge blokerende midler, betablokkere er lægemidler, der blokerer kindling virkning af hormonet adrenalin på receptorerne i kroppen. Blokering den kropslige virkninger af den naturlige "flugt eller kamp" reaktion, betablokkere langsom puls og nedsætte for højt blodtryk.

Fungere

Beta-blokkere anvendes til behandling af forskellige tilstande, såsom hypertension, hjertearytmi, rystelser, social angst, og migræne.

Betablokkere og hårtab

Blandt de mange bivirkninger af beta-blokkere hos kvinder, herunder omsætning problemer og depression, hårtab er en af ​​de mest almindelige. Hårtab forårsaget af beta-blokkere er karakteriseret ved udtynding af hår over hovedbunden.

telogen effluvium

Beta-blokkere forårsage en type hårtab kaldes telogen effluvium hos kvinder. I denne type hårtab, en højere end normal mængde af hovedbunden hår går ind i en hvilefase og begynder at falde ud.

Overvejelser

Nogle kvinder, der tager betablokkere kan ikke opleve nogen bivirkninger. Når hårtab er en etableret bivirkning af at tage stoffet, skifte til en alternativ behandling under en læges tilsyn kan bidrage til at vende den betingelse.


        

Udgiv min kommentar