Fantacine.com

Forklaring af diabetes insipidus

Diabetes insipidus (DI) er en sjælden sygdom, der forstyrrer balancen i væskeretention og udskillelse i kroppen. Selvom Mayo Clinic rapporter om, at 30 procent af alle DI tilfælde har nogen påviselig årsag, læger bestemme en årsag og give behandling størstedelen af ​​tiden.

Funktion af vasopressin

Nyrerne passerer væske fra kroppen ind i blæren som urin, indtil en antidiuretisk hormon kaldet vasopressin signaler for at stoppe. Dette sker, når kroppen bliver dehydreret og vedvarer indtil væskestande normaliseres og udskillelse kan begynde igen.

Identifikation af DI

DI forhindrer cyklus af urinproduktionen og bevare kropsvæsker. Som et resultat, patienter urinere oftere end normalt og føler ekstremt tørstige.

Almindelige årsag til DI

Hypofysen er ansvarlig for produktion af vasopressin. Når den bliver beskadiget af en skade i hovedet, kirurgi, tumorer eller infektion, kirtel ophører eller formindsker produktionen af ​​vasopressin.

Mindre almindelige årsager til DI

DI opstår også, hvis nyrerne bliver ikke reagerer på vasopressin på grund af sygdom eller virkningerne af nogle antidepressive lægemidler. DI kan også ske, når hypothalamus funktionsfejl, narre hjernen til at tro, at kroppen er magtbegær tørstig.

Behandling

Hvis en mangel på vasopressin er årsagen, en udskiftning hormon kaldet desmopressin lindrer symptomer. For andre årsager, begrænsende væsker, en lav natrium diæt og faldet urinproduktion narkotika hydrochlorthiazid.


        

Udgiv min kommentar