Fantacine.com

Hvad er lymfom kræft?

Lymfom er en kræft, som påvirker cellerne i immunsystemet, en sygdom, der påvirker mennesker i alle aldre, herunder børn. Ifølge Lymphoma Research Foundation, lymfom er den førende form for blodkræft i USA, og det er den tredje mest almindelige kræft i barndommen og den sjette mest almindelige form for kræft hos voksne. Der er to typer af lymfom, som begge har forskellige livssyn og har tendens til at forekomme i forskellige aldersgrupper. Begge typer forårsage lignende symptomer, ifølge National Cancer Institute, men de kan skelnes under mikroskopisk undersøgelse. Heldigvis for lider af lymfom kræft, helbrede satser er høje og behandlinger er ofte effektive til at bremse spredningen af ​​kræft.

Egenskaber

Ifølge leukæmi og lymfom Society, lymfom opstår, når hvide blodlegemer, kaldet en lymfocyt, bliver maligne, multiplicere, og danner tumorer, forstørre lymfeknuderne.

typer

Der er to hovedtyper af lymfom: Hodgkins lymfom, som omfatter fem undertyper, og non-Hodgkins lymfom, som omfatter alle andre tilfælde af lymfomer.

Identifikation

Det første tegn på lymfom er typisk en smertefri hævelse af lymfeknuder, men andre symptomer omfatter en forstørret milt, feber, kulderystelser, nattesved, træthed, uforklarligt vægttab og kløe, ifølge leukæmi og lymfom Society.

Forebyggelse / Solution

National Institutes of Health, at der er ingen kendte middel til at forebygge lymfom, og behandling, der generelt består af en kombination af kemoterapi, stråling og biologisk terapi.

Overvejelser

Hodgkins lymfom har en høj kur sats og en 80 procent på fem år overlevelsesraten. De seneste medicinske fremskridt har forbedret de fem-årige overlevelsesrate for non-Hodgkins lymfom til 55 procent, ifølge den Lymphoma Research Foundation.


        

Udgiv min kommentar