Fantacine.com

Hvorfor Er Narkotikamisbrug Set som en sygdom?

Hvorfor Er Narkotikamisbrug Set som en sygdom?


Ifølge National Institute on Drug Abuse (Nida) ulovlig narkotikamisbrug og afhængighed koster samfundet 181 milliarder dollars årligt. Narkomaner vælge mange forskellige lægemidler, såsom heroin, metamfetaminer, marihuana, kokain, ecstasy og ketamin. Uanset stof valg, stofmisbrug tager en overordentlig negativ vejafgift på brugeren, forstyrre hans helbred, hjem, arbejde, skole, og / eller sociale liv. Ofte folk spekulerer på, hvorfor en narkoman ikke bare kan stoppe med at tage stoffer. Men spørgsmålet er mere kompliceret.

Definition

Stofmisbrug er en kronisk hjernesygdom, der ofte gyder tilbagefald og resultater i impulsive lægemiddel-søger adfærd. Den narkoman er uopmærksomme på de alvorlige konsekvenser for sig selv og dem omkring ham.

Årsagen

Stofmisbrug er kategoriseret som en sygdom, fordi når en person engagerer sig i stofmisbrug og bliver afhængig, hans hjerne forskydning struktur og funktion.

Brain Effect

Når en person misbruger ulovlige stoffer, kemikalier ind i hjernens kommunikationssystem, forstyrrer hvordan nervecellerne sende, modtage og absorbere data.

Kemiske Messengers

Stoffer som heroin og marihuana er struktureret på samme måde som neurotransmittere (kemiske budbringere), som hjernen gyder naturligt. Disse stoffer narre hjernens receptorer og forvride hvordan neuronerne (nerveceller) kommunikerer med hinanden.

Overvindelse Addiction

På grund af de ændringer, stoffer gør til hjernen, overvinde stofmisbrug er mere end et spørgsmål om viljestyrke. Den narkoman skal ofte søge behandling for at befri sin krop og sind fra det stof det er blevet afhængig af.


        

Udgiv min kommentar