Fantacine.com

Sådan Fight Alkohol Cravings

Sådan Fight Alkohol Cravings


Alkoholisme er en alvorlig tilstand, der ødelægger liv og bryder op familier. Have evnen til effektivt at håndtere og bekæmpe cravings at forbruge alkohol kan betyde forskellen mellem tilbagefald og nyttiggørelse. Efter et par retningslinjer vil hjælpe de fleste mennesker at bekæmpe deres behov for alkohol og forblive ædru.

Instruktioner

1 Ring en udpeget rådgiver, ven eller et familiemedlem, når du føler trang til at drikke. Find en person, du har tillid til, en person, der kan hjælpe dig med at undgå rationaliseringer, når du står over for fristelse. Blot at tale om det ofte er den bedste måde at håndtere en alkohol trang.

2 Skriv en liste over aktiviteter, som du kan gøre, når du kæmper en trang, og engagere sig i en af disse aktiviteter. Dette kunne være noget som at tage en tur, motion eller spille videospil. Alt, hvad der kan bryde din impuls og manifestere din energi til noget positivt vil arbejde.

3 Envision tømmermænd næste dag eller de penge, du vil spilde på alkohol. Tænker på alle de negative konsekvenser, som alkohol vil medføre kan hjælpe dig med at undgå fristelsen.

4 Sæt din tid til nye hobbyer. Hvis du har været forbrugende store mængder alkohol i en længere periode, vil du sandsynligvis have en masse ubesatte tidspunkt i dit liv efter du stoppe med at drikke. Det er vigtigt, at du udfylder den tid med positive aktiviteter, så find noget, der interesserer dig og forfølge det. Spil en ny sport startede en indsamling eller gøre andre udendørs aktiviteter.

5 Undgå mennesker og steder, der friste dig til at drikke. Dette kan være vanskeligt undertiden, men er afgørende at komme videre og undslippe den onde cirkel af alkoholisme.

TIPS

  • Meditation kan være en stor teknik til at støtte i afslapning og styrke din evne til at håndtere cravings.

        

Udgiv min kommentar