Fantacine.com

Hvordan man behandler Crohns sygdom Naturligvis

Hvordan man behandler Crohns sygdom Naturligvis


Crohns sygdom er en kronisk inflammatorisk tilstand i en eller alle af fordøjelseskanalen. Det er ikke at forveksle med colitis, som er begrænset til tyktarmen. Der er ingen kur mod Crohns sygdom, så mange syge ønsker at behandle det naturligt i stedet for afhængig af receptpligtig medicin.

Instruktioner

Lær at behandle Crohns sygdom Naturligvis

1 Begræns dit indtag af mejeriprodukter. Laktoseintolerans er ofte forbundet med ubehag af Crohns sygdom. Du kan opleve, at erstatte yoghurt eller nogle typer af lav laktose produkter i stedet for mælk vil give en vis lettelse.

2 Vedlæg fedtfattig fødevarer som grundlaget for din kost, hvis du har Crohns sygdom. Crohns sygdom kan få din tarm at have svært absorbere fedt i din kost. Uabsorberet fedt kan øge potentialet for smertefulde diarré.

3 Prøv en eksperimenterende tilgang med fiberrige fødevarer. Nogle fødevarer naturligt højt fiberindhold kan øge episoder af diarré. Nogle rå frugt og grøntsager kan let tolereres, og andre kan kræve madlavning eller bør undgås helt.

4 Administrer dine spise portioner. Ophold på en stram tidsplan for at spise flere små måltider med jævne mellemrum i stedet spise færre store måltider.

5 Administrer stress i dit liv naturligt gennem en regelmæssig motion program. Du og din læge kan træne en tidsplan, der virker for dit niveau af Crohns sygdom.

6 Brug afslapning og åndedrætsøvelser som en måde at hjælpe hele din krop slappe af. Enhver form for stress på kroppen eller sindet vil forværre angreb af Crohns sygdom. Denne praksis med afslapning vil naturligvis reducere nervesystemet reaktion på Crohns sygdom.

7 Læs resultaterne af probiotika til behandling Crohns sygdom naturligt. Probiotika er bedre forstået som de gode bakterier i tarmen. Udskiftning disse bakterier naturligt anses af nogle for at være afgørende i at bevare balance og sundhed af tarmkanalen.

8 Læs rapporten på WebMD hjemmeside om muligheden for fiskeolie til at hjælpe patienter med Crohns sygdom (se Resources nedenfor). Forskning indikerer fiskeolie kan være effektive til at reducere inflammation forårsaget af Crohns.

TIPS

  • Hold en dagbog over dit indtag. Medtag alt, hvad du drikker, spiser eller anvendelse som kosttilskud. Optag noget ubehag eller mærkbar effekt på dit fordøjelsessystem til at afgøre, om visse fødevarer er mere irriterende end andre.
  • Undgå fødevarer såsom avocado, stegte fødevarer, rødt kød og peanut bedre.
  • Fortæl din læge om alle naturlige vitaminer, kosttilskud eller kostvaner. Nogle stoffer, selvom de kan være alle naturlige, kan interagere med receptpligtig medicin.

        

Udgiv min kommentar