Fantacine.com

Ion Foot Spas til Detox

Den etablerede medicinske samfund accepterer ikke ion mund spas for detox som sande kur for sygdomme; Men folk, der bruger maskinerne overbevist i processen. Foden afgiftning har sit udgangspunkt i arbejdet i tidlige forskere, primært Royal Rife, der troede, at hvis du har ændret den elektromagnetiske ladning af kroppen, kan du dræber vira, der forårsager sygdommen.

Historie

Ion mund spas til afgiftning af kroppen kommer fra arbejdet i Royal Raymond florerer. Han skabte den første mørke felt mikroskop, der bruges en bestemt frekvens af lys til at farve og se flere former for virus. Han brugte også maskiner til at hjælpe med at helbrede patienter for kræft og dræbe tyfus, herpes og polio virus mekanisk. Rife tilhængere tror det medicinske samfund opgav sit arbejde på grund af forekomsten af ​​depression og rivalisering mellem Rife og lederne af AMA.

Fungere

Levende organismer, især mikroorganismer, er følsomme over for lavfrekvent energi. Rife brugt denne information til at justere sit mikroskop, ikke kun for at se de levende virus, men også for at dræbe dem. Han duplikeret hans resultater over 300 gange for at bevise metodens effektivitet, før du bruger det på mennesker. Han brugte disse oplysninger til at oprette en ionisering bad, der til sidst udviklede sig til fodbadet. Fodbadet ændrer den elektriske ionisering af vandet. Iblødsætning fødderne i den ladede vand skaber en effekt på kroppen og et barsk miljø for virus i kroppen.

Behandling

Mund- spa-behandling bruger almindeligt vand med nogle salte tilføjet for at øge ionisering og ændre ladningen af ​​vandet. Dette ændrer kroppens pH ved at neutralisere negativt ladede ioner i kroppen, hvilket reducerer kroppens surhedsgrad. Ligesom planter, vira brug ideelle betingelser for at blomstre og når betingelserne ændrer sig, de ikke længere har et hold på kroppen. Behandlingen giver kroppens eget immunsystem til at overtage og fuldføre kuren.

Tidsramme

Behandlinger tager 1/2 time, men dem, der tilbyder behandlinger kan reducere tiden for kritisk syge mennesker og småbørn. Nogle mennesker får mund behandlinger så ofte som dagligt eller en gang om ugen. Længere perioder mellem disse tider kan ophæve deres effektivitet.

Hvorfor Feet

Royal Raymond florerer anvendes et organ sættetid på sine patienter med cancer, men størrelsen af ​​en maskine, der opsuger hele kroppen er besværlig og ikke nemt bruges i den gennemsnitlige hjem. For at gøre maskinen let tilgængelige for enkeltpersoner, det nødvendiggjorde modifikation. Valget af et fodbad kommer fra det faktum, at fødderne har store porer på bunden.

effekter

Som ionisering maskinen oplader vand, skifter vandet farver. Ifølge de virksomheder, der sælger mund-afvænning maskiner, farven på vandet har betydning. Sort er fra lever afgiftning, mens appelsin kommer fra afgiftning af leddene. Andre farver angiver andre lidelser og detoxifications. Spørg din læge, før at have en fod-spa-behandling. Mens det ikke kan hjælpe din tilstand, er virkningerne af en behandling afslappende


        

Udgiv min kommentar