Fantacine.com

Polio Vaccine Farer

Polio Vaccine Farer


Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC), polio er en farlig virus, der kan forårsage lammelse eller død i enhver, der bliver smittet. En vaccine er udviklet, der forhindrer individer i at udvikle polio og denne vaccine er typisk gives i barndom. Selvom polio vaccine anses for sikkert, er der nogle potentielle bivirkninger, der kan opstå efter vaccination.

Farerne ved Live-Polio Vaccine

Per CDC, polio orale polio vaccinationer indeholde en levende virus. Selvom mange enkeltpersoner givet poliovaccine tolerere det meget godt, der var nogle sager, hvor enkeltpersoner faktisk udviklede polio på grund af vaccinen. Efter 2000 blev poliovaccine givet i en inaktiv form, således at det ikke var muligt at indgå kontrakter polio.

Farerne ved Polio Vaccine Når Allergiske for antibiotika

Personer, der er allergiske over for visse antibiotika, kan udvikle en allergisk reaktion på poliovaccine. Ifølge CDC, hvis en person er allergisk over for streptomycin, polymyxin, eller neomycin bør ikke modtage en polio vaccination.

Ubehag ved injektionsstedet

En almindelig bivirkning af poliovaccine er smerte eller ubehag på injektionsstedet. For at minimere smerte børn kan gives en smertestillende såsom acetaminophen lige før eller lige efter en polio skud administreres. Smerte forbundet med en polio vaccine normalt aftager efter et par dage.

Mild Reaktioner på Polio Vaccine

Hos nogle patienter kan forekomme milde reaktioner efter administration af poliovaccine. Udover ømhed på injektionsstedet et individ, som har modtaget en poliovaccine kan opleve feber. Dette er normalt kort sigt, men personer, der udvikler en feber efter en polio-vaccine bør fortælle deres læge om dette symptom.

Alvorlig allergisk reaktion til Polio Vaccine

Sjældent kan opstå alvorlige allergiske reaktioner på polio vaccine efter administration. CDC, at hvis en person vil udvikle en allergisk reaktion på poliovaccine, vil det finde sted i de første få timer. Tegn på en allergisk reaktion på en polio-vaccine omfatter åndedrætsbesvær, svaghed, hvæsen, hurtig puls, og hævelse af halsen.


        

Udgiv min kommentar