Fantacine.com

Globus & Vertigo

Globus & Vertigo


Globus - en kronisk klump i halsen, og svimmelhed - følelsen af ​​at være ude af balance, kan være forårsaget særskilt af specifikke medicinske lidelser eller kan forekomme samtidig på grund af psykologiske faktorer, især panik-relaterede lidelser. Behandling af fysiske årsager til svimmelhed varierer fra kirurgi på det indre øre til antibiotisk terapi. Globus har ingen kendt medicinsk kur, men teknikker, der afhjælper spændinger - ligesom biofeedback - ofte reducere symptomer, så det rydder op på egen hånd.

Fysiske årsager til Globus

Almindeligvis omtales som en "klump i halsen," globus er normalt ikke smertefuld, men gør det vanskeligt at sluge og tale tydeligt. Globus fysisk kan forårsages af halsen sygdomme som reflux laryngitis eller spasmer i cricopharyngeal muskel i spiserøret. Det er sjældent en kræftknude fordi sådanne klumper ikke skaber de samme symptomer.

Psykologiske årsager til Globus

Når der ikke fysisk årsag kan diagnosticeres, som det ofte er tilfældet, er psykologiske tilstande udforskes, da de ofte kan skabe sådanne symptomer, men normalt kun i korte perioder. Psykolog har fundet, at globus - især når de kombineres med svimmelhed - kan være en indikation af hysterisk neurose anlagt den ved stress og panikanfald. Ofte symptomerne rydde op, når en vedvarende stress er identificeret og fjernet, således at der kan opnås en normal hjerterytme.

Behandling af Globus

Hvis globus er grund af fysiske problemer i halsen, kan behandlinger, der vedrører gastronomiske spørgsmål undertiden bringe lindring. Hvis der er en forhindring i halsen, er kirurgi anvendes til at rette op på situationen. Også varme væsker og muskelrelaksantia anbefales at reducere symptomerne. Afslapning teknikker som bio-feedback og meditation kan lette psykiske Globus.

Fysiske årsager til Vertigo

Kronisk vertigo er oftest forbundet med indre øre spørgsmål som bakterielle infektioner eller Menières sygdom. En anden almindelig årsag er begrænset blodcirkulation til hjernen. Svær svimmelhed er ofte ledsaget af ringen for ørerne og hovedpine eller migræne. Involveret i rejse på fly eller både bevægelse også forårsage anfald af svimmelhed, men normalt rydder op inden for få timer efter afslutningen af ​​rejsen.

Psykologiske årsager til Vertigo

Da vedvarende svimmelhed ofte forsvinder, når en patient slapper eller går på ferie, har psykologer været i stand til at linke det til stress-relaterede lidelser som panikanfald og hysteri. Kroniske psykologiske forhold som højdeskræk (højdeskræk) og agorafobi (angst for offentlige steder) kan også forårsage alvorlige vertigo angreb.

Vertigo Behandling

Over-the-counter antihistamin medicin som Dramamine eller Benadryl kan lindre vertigo symptomer, især hvis de er forbundet med kvalme, samt naturlægemidler som ingefær te. Akupressur håndled bands synes at hjælpe rejsende håndtere svimmelhed men er ikke blevet videnskabeligt bevist at være effektiv. Kirurgiske procedurer kan korrigere indre øre ubalancer eller dæmpe nerver, der sender vertigo signaler til hjernen.


        

Udgiv min kommentar