Fantacine.com

Hvilke Foods Fremstil Overdreven Urinsyre?

Hvilke Foods Fremstil Overdreven Urinsyre?


Højt urinsyre niveau er også kendt som hyperurikæmi, og er forårsaget af en overdreven koncentration af urinsyre i blodet, ifølge Mayo Clinic hjemmeside. Urinsyre er affaldet produceres, når purin, et naturligt stof, der findes i kroppen og i mange fødevarer, nedbrydes i kroppen. Urinsyre, der danner udføres i blodet, gennem nyrerne og derefter udskilles i urinen. Men store mængder af urinsyre, når deponeres i væv i kroppen, kan forårsage gigt, nyresten og nyresvigt. En kost rig på fødevarer, der indeholder meget høje, høj og moderat høje niveauer af purin, ofte findes i højt proteinindhold fødevarer som kød, kan producere store mængder af urinsyre i kroppen.

kød

Indmad har ekstremt høje mængder af purin, som igen vil producere store mængder af urinsyre. Hvis gigt og andre sundhedsrelaterede emner er en bekymring, bør undgås indmad. Dette omfatter lever, hjerne, nyrer og brisler.

Andre kød med høj til moderat høje niveauer af puriner er bacon, lam, oksekød, kalvekød, svinekød og vildt kød som vildt og kanin. Alle andre kød kan spises, men i begrænsede mængder for at reducere puriner og store mængder af urinsyre.

Skaldyr og fisk

Skaldyr er højere i purines end andre skaldyr og fisk, og forårsager en stor mængde af urinsyre. Dette omfatter skaldyr som hummer, muslinger, østers, rejer og muslinger. Ansjoser, muslinger og sardiner er også meget høj i puriner.

Visse andre typer af fisk falder i den kategori af fisk med høj og moderat høje niveauer af purin. Dette omfatter Bluefish, karper, helleflynder, aborre, laks, ørred, tun og snapper. Forbrugende nogen form for fisk i store mængder kan forårsage store mængder af urinsyre og bør undgås.

Grøntsager og Bønner

Nogle grøntsager har høje og moderat høje niveauer af purin. Dette omfatter asparges, blomkål, svampe og spinat. Bønner i denne kategori omfatter kidneybønner, linser, lima bønner og navy bønner. Ærter er også inkluderet.

Fjerkræ

Fjerkræ indeholder høje og moderat høje mængder af puriner. Dette omfatter kylling og kylling suppe. Andre typer af fjerkræ inkluderet er ænder, gæs, ryper, fasaner og kalkun.

Drikkevarer og gær

Øl og alkoholholdige drikkevarer er ekstremt høj i puriner og bør undgås, hvis gigt og relaterede sundhedsproblemer er en bekymring. Gær er også ekstremt høj i purines og bør undgås.


        

Udgiv min kommentar