Fantacine.com

Sådan får Gratis Recepter online

Mange amerikanere er afhængige af receptpligtig medicin til at holde sig sund, mindske symptomerne og undgå yderligere sygdom. Men de stigende udgifter til sundhedspleje, stadig dyrere medicin og faldende bistand fra forsikringsselskaber er at spørge snesevis af forbrugerne til at surfe på internettet på jagt efter alternativer til dyre recepter. Mens lægemiddelvirksomheder og læger kontorer skære ned på gratis receptpligtig prøver, patienterne er på udkig efter måder at spare penge eller finde gratis recepter online.

Instruktioner

1 Rådfør dig med din læge. Når den nødvendige medicin er blevet identificeret, forklare din læge, at du søger hjælp til en gratis recept.

2 Bed om recepten skal skrives med en 90-dages levering. En tre-måneders forsyning vil gøre dig til rummet ud online anmodninger om en refill, hvilket vil kræve bevis for en recept hver gang.

3 besøge hjemmesiden for Partnerskab for Prescription Assistance (PPA). Her kan du læse detaljerne skitserer programmet, og de farmaceutiske virksomheder, der deltager.

4 Søg PPA hjemmeside til din medicin. Indtast navnet på den foreskrevne medicin og vælg en virksomhed, der deltager i programmet.

5 Besvar kvalificerede spørgsmål til at fastslå retten. Hvis du er accepteret, skal du vælge formularen til at downloade eller sende online.

6 Udfyld formularen og sende den til den korrekte selskab med den nødvendige dokumentation, så vent til din gratis recept for at ankomme med posten.

TIPS

  • Spørg din læge for forslag med at opnå gratis recepter, da de ofte har ekstra ressourcer.
  • Med lav indkomst, kan du være berettiget til Medicaid, som tilbyder gratis recepter.
  • Pas på online-apoteker, der tilbyder "gratis recepter", som disse er typisk ulovlige recepter, der tilbydes af en online læge, faktisk ikke et lægemiddel ordineret af en læge.

        

Udgiv min kommentar