Fantacine.com

Årsager til Føtal Undergrowth

Dit barn skal udvikle sig og vokse med en vis hastighed. Din læge eller sygeplejerske, så som din jordemoder eller læge vil holde styr på fosterets vækst ved at måle din mave, din vægt og kontrollere din puls. Hvis der registreres uoverensstemmelse mellem din størrelse og føtal vækst markører, kan din læge gøre en ultralyd til at undersøge årsagen. Ifølge Baby 2 Se, er der to årsager til føtal underskov. Den mest udbredte årsag, cirka 70 procent, er tidlig fødsel. De andre 30 procent af babyer er fuld sigt, men ikke vokse normalt i livmoderen.

Født defekt

Cirka en af ​​hver 12 børn født i USA er undervægtige ifølge March of Dimes, og kan lide af føtal knogle eller hjertesygdomme. Desuden kan infektioner, bakterier, virus eller parasitter i livmoderen forstyrre udvikling. Nogle infektioner omfatter skoldkopper og cytomegalovirus i fosteret, der kan forstyrre føtal vækst. En anden årsag til føtal underskov er navlestreng, placenta og medfødte misdannelser. Placentale problemer kan reducere blodgennemstrømning og næringsstoffer til fosteret.

Vægt & Ernæring

Alder og vægt kan påvirke fosterets vækst. For eksempel kan en mors vægt før graviditeten forstyrrer udvikling, hvis hun er undervægtige. Hvis en mor er over 45, eller yngre end 20, kan disse aldersgrupper faktorer forårsager underskov. Hertil kommer, ifølge Baby 2 Se, en kvinde er cirka tre gange mere gerne have et foster, der ikke vokser normalt, hvis hun ikke har fået mindst 22 pounds under graviditeten.

Kroniske helbredsproblemer

En bivirkning i en kvinde, der lider af en kronisk sundhedsproblem kan være føtal underskov. De typer af sygdomme, der kan påvirke fosteret er kroniske nyre- eller karsygdomme. Desuden kan diabetes og kronisk lunge, hjerte og højt blodtryk problemer reducere normal føtal vækst.

Andre årsager

En kvinde, der ryger, ifølge Baby 2 Se, er op til tre gange mere tilbøjelige til at have et foster, der ikke tager på i vægt i livmoderen. Derudover alkohol, smertestillende og narkotika som kokain kan påvirke føtal fødselsvægt. Socioøkonomiske problemer, såsom manglende uddannelse og prænatal pleje, er også forbundet med føtal underskov.

Tidligere Issues / aktuelle situationer

En mor, der havde en forudgående levering for tidligt fødte er også i risiko for at have en anden baby, der lider af føtal underskov. Desuden kan en kvinde gravid med tvillinger eller multipla få børn, der ikke har normal fødselsvægt. En kvinde med en lille ramme eller skelet struktur kan også få et barn med en lav fødselsvægt.


        

Udgiv min kommentar