Fantacine.com

Normal blodtryksstigning under Løbebånd Tests

Normal blodtryksstigning under Løbebånd Tests


Et løbebånd test giver din læge en samlet kig på, hvordan dit hjerte funktioner med motion. Du vil blive bedt om at gå på et løbebånd mens registreres dit blodtryk og EKG aflæsninger.

Formål

Et løbebånd test kan pålægges at finde ud af hvorfor du har smerter i brystet, for at se, hvor meget du kan trygt motion og for at identificere eventuelle hjerteproblemer, der kan opstå, hvis du starter en øvelse program.

Identifikation

Din blodtryk er skrevet som to numre, oven på hinanden. Den øverste tal er det systoliske læsning, og bunden er det diastoliske. Ifølge American Heart Association, et normalt systolisk tryk ved resten er under 120; aflæsninger over 140 indikerer højt blodtryk. En normal diastoliske tryk i hvile er under 80, med aflæsninger over 90 signalerer højt blodtryk.

effekter

Heart-stedet rapporterer, at det er normalt for det systoliske blodtryk til at gå op til 200, når du deltager i peak øvelse under dit løbebånd test. Din diastoliske læsning, på den anden side, forbliver sædvanligvis den samme eller måske endda falde lidt.

Betydning

Hvis du har forhøjet blodtryk, eller hypertension, kan både det systoliske og det diastoliske blodtryk gå op under dit løbebånd test. Din læge vil være bekymret over en systolisk læsning over 200 og / eller et diastolisk tryk over 90-100.

Overvejelser

Din løbebånd test kan standses tidligt, hvis dit blodtryk ligger uden for disse grænser.


        

Udgiv min kommentar