Fantacine.com

Hvordan kan man se dit barn du har ALS

ALS står for amyotrofisk lateral sklerose, men er mere almindeligt omtales som Lou Gehrig sygdom. Det er en i sidste ende dødelig, neurologisk sygdom, der vil forårsage en forringelse af nerver i kroppen, indtil det ikke længere kan opretholde sig selv. Mens en lille mængde (5 til 10 procent) af mennesker vil arve sygdommen, for de fleste, er der ingen kendt årsag til, hvorfor mennesker kontrakt det. Fortæller dit barn, du har ALS bliver en vanskelig samtale, især hvis han er gammel nok til at forstå den fulde virkning af, hvad det vil betyde; dog planlægge at tale roligt og med tilstrækkelige oplysninger til at besvare eventuelle spørgsmål vil hjælpe ham til at føle som om situationen ikke er ude af kontrol. Han vil tage en cue fra hvordan du håndterer det.

Instruktioner

Hvordan kan man se dit barn du har ALS

1 Forbered dig selv med så mange oplysninger som muligt om ALS - hvordan det er behandlet, hvilken slags liv folk lever, der har sygdommen, behandlinger, hvad der venter som sygdommen skrider frem, og hvordan dit barn kan hjælpe dig, personligt, som du håndtere sygdommen. Børn føler sig ofte hjælpeløse, når en voksen bliver syg og kan have en række spørgsmål om, hvordan det vil påvirke dem, især hvis du i sidste ende vil dø. Sharon Rugg, en sorg rådgiver med ALS Association, siger. "Forudsat fakta langsomt vil give dit barn tid til at fordøje oplysninger og vende tilbage senere med flere spørgsmål." Vær forberedt på at besvare eventuelle medicinske-relaterede spørgsmål roligt og bevidst, og derefter, tænk på nogle kreative måder, du kan inddrage dit barn i at hjælpe du føler dig bedre, såsom "skal give én knus hver dag."

2 Tal roligt med dit barn om ALS. Det er okay at græde, dog vil han tage signaler fra de følelser, du viser. Det vil være en afgørende gang i sit liv, for at lære sådanne ødelæggende information og mindet om den dag, han lærte om din ALS vil aftryk i hans sind for evigt. ALS Association bemærkede: "besvare så ærligt som muligt vil gøre det unødvendigt for dig senere at gå tilbage og reparere eventuelle skader, halve sandheder kan have forårsaget." Diskutere dine egne frygt for døden eller den smerte, du vil gå igennem bør holdes for diskussioner med andre voksne.

3 trække på hjælp fra en støttende familiemedlem eller en ven. Hvis du har en ægtefælle, søskende eller en anden voksen, at dit barn er tæt på, bede dem om at sætte sig ned med dig, som du dele nyheden med ham. Det vil hjælpe dit barn til at vide, at du og han ikke vil have til at gå gennem omstændighed af ALS alene, og at han altid kan have en anden til at henvende sig til, hvis han føler han har brug for at lufte, afreagere eller udtrykke følelser om sygdommen han kan ikke ønsker at vise dig.

4 Tal med en rådgiver eller en spirituel rådgiver med dit barn og hendes andel hendes tanker om dødelighed, liv og død, som er spørgsmål, som børn ofte kæmper med forståelse. En rådgiver eller præster kan besvare komplicerede spørgsmål om livet efter døden, og hun kan hjælpe dit barn aftale med følelser og bekymringer kan han have som ALS udvikler sig over tid.

5 Find en støttegruppe, enten online eller i dit område, der holder møder for folk der beskæftiger sig med ALS samt for familie og venner, at du og dit barn kan besøge. Taler til andre med sygdommen, og til familiemedlemmer og venner af mennesker, der har haft det vil hjælpe ham at danne et koncept af at være i ligesom selskab med andre mennesker, der kan forstå, hvad det er at beskæftige sig med ALS. Der er også dødsfald lejre til rådighed for børn, der beskæftiger sig med en død. Sharon Rugg siger sådanne steder kan være nyttigt, fordi, "sørgende børn opdager, at de ikke er alene i deres sorg, da de mødes og deler med mange andre børn, der har mistet deres kære. I et sikkert miljø, de lærer, at det er okay at udtrykke deres følelser af sorg og samtidig have det sjovt. "

TIPS

  • Over alt andet, er det vigtigt, at dit barn forstå karakteren af ​​ALS på en alderssvarende niveau, og at han ved, han er ikke alene - selv efter du er væk.

        

Udgiv min kommentar