Fantacine.com

Naturlige måder at Clean Out ens system

Naturlige måder at Clean Out ens system


Der er mange grunde til at rense ud dit system eller udfører et organ afgiftning. Det kan være en måde at kickstarte et vægttab program, fordi vægttab er almindeligt i en rense. Rengøring ud dit system kan også hjælpe dig med at forebygge visse sygdomme og kroniske sygdomme. De konserveringsmidler og unaturlige ingredienser i mange fødevarer er svært for vores krop til at fordøje, så en naturlig rense hjælper din krop fungerer bedre. Udrensning er også gjort til åndelige formål og kan omfatte faste for religiøse årsager eller for at opleve en øget følelse af bevidsthed.

fastende

Fasten er en af ​​de mest drastiske måder at rense dit system. Faste kan indebære at spise blot et par fødevarer eller juice, men det kan også betyde, at du spiser noget og kun drikke vand. Hvis det gøres for længe, ​​kan faste være farligt, så det er vigtigt at forstå dit helbred og tale med din læge, før du udfører en hurtig. Imidlertid kan fastende også være en stærk terapeutisk proces. Fasting hviler fordøjelseskanalen og kan medvirke til at lette symptomerne på tilstande, såsom kronisk hovedpine, irritabel tarmsyndrom, eksem og inflammatorisk tarmsygdom.

Cleansing Planer

Der er flere forskellige udrensning planer, herunder Master Rens, colon kunstvanding og en juice rense. Master Cleanse indebærer drikke en blanding af citronsaft og cayennepeber, begge mente at rense ud en fordøjelsessystem. Et kolon kunstvanding udføres af en medicinsk uddannet og svarer til et lavement, undtagen anvendes meget mere vand. En saft rense ligner Master Rens, undtagen friske grøntsager og saft blandinger indtages i stedet for en blanding citron og peber. Ud over at ændre din kost i løbet af en rense, er det vigtigt at få en masse frisk luft, ophold hydreret med masser af vand og få masser af hvile.

Afgiftende Med Mad

Spiser kun frugt og grøntsager er en sund måde at rense ud dit system, men det gør ikke forlade dig følelsen utilfreds ligesom faste. Et af de vigtigste mål for rengøring ens system er at give fordøjelsessystemet en pause fra arbejdet. Holde din kost simpel hjælper dette mål. Brug frugt og grønt til at afgifte er en god idé, fordi begge er nemme at fordøje og har højt vandindhold. Selvom fødevarer som magert protein, bælgfrugter, frø og nødder er ikke dårligt for dig, de er sværere at fordøje, så man undgår dem, mens afgiftende er mere afslappende. I dagene op til afgiftende, efterhånden lette brug af koffein, salt, alkohol, sukker og animalske produkter. Dette vil gøre overgangen til kun frugt og grøntsager lettere. Selvom alle frugter og grøntsager er egnede, omfatter en lang række grønne greens, tomater, avocado, banan og citrus i din detox.

Elimination

Hvis du finder rengøring ud dit system gennem afgiftning, faste eller udrensning efterlader dig følelsen sundere og mere energisk, kan du ikke ønsker at vende tilbage til din gamle måde at spise. Lempelse tilbage i en normal kost kræver en vis tid, og du bør gradvist tilføje fødevarer som kød og fjerkræ, fisk og mejeriprodukter. Dette giver dit system tid til at tilpasse sig arbejdet på fuld kraft igen. For at holde dit system rent, fjerne bleget mel og forarbejdede fødevarer til gode. Disse fødevarer har ringe næringsværdi, så der er ingen mening i at sende dem tilbage til din kost.


        

Udgiv min kommentar