Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af tænderne med betydelige Bone Loss?

Hvad er de behandlinger af tænderne med betydelige Bone Loss?


Periodontale sygdomme, venstre ubehandlet, kan føre til betydelige alveoleknogletab omkring dine tænder. Mens der er nogle behandlinger til at stoppe knogletab, skal du sørge for at diskutere enhver handling du planlægger at tage med en tandlæge.

Root Høvling og skalering

Rensning af mellemrum omkring tænderne ned til rødderne og fjernelse af plak og tandsten kaldes root planing og skalering. Din tandlæge udfører denne procedure for at forsøge at stoppe yderligere knogletab og forbedre sundheden for dine tænder.

Pop en pille

Periostat (doxycyclin 20mg) er en pille skabt af Alliancens Pharmaceuticals, der kan træffes for at hjælpe vedhæfte tandkød og reducere mellemrum mellem tænder og tandkød. Denne pille er taget i forbindelse med skalering og rod planing og skal ordineres af din læge.

Holistisk Wellness

Ifølge Dr. Paul Gilbert, behandling for knogletab begynder ved at søge pleje af en biologisk tandlæge, der vil forbedre din mundhygiejne. Du skal også begynde at tage kosttilskud som acidophilus og D-vitamin for at forbedre dit immunforsvar.

tandimplantater

Hvis ekstraktion er nødvendigt, efter fjernelsen af ​​dine tænder, nye tænder kan implanteres. Ifølge Dr. Timothy Moore fra Grand Rapids tandimplantater, implantater bevare alveoleknoglen og vil føle sig mere som en naturlig tand.

Fremtidige behandlinger

En 2008 University of Michigan undersøgelse viste at placere en human growth gen kaldet blodpladeafledt vækstfaktor (PDGF) direkte ind i gummi væv i rotter resulterede i knoglevækst. Hvis undersøgelsens resultater kan bevises effektiv for mennesker, kan dette give et andet værktøj til tandlæger at bruge til at hjælpe regenerere alveolære knogle og tænder rødder.


        

Udgiv min kommentar