Fantacine.com

Hvordan man behandler en mavepine med naturmedicin

Hvordan man behandler en mavepine med naturmedicin


Mavepine, mave ache, mavebesvær, fordøjelsesbesvær, uanset hvad du kalder det en mavepine er ubehageligt. Mens mange mennesker behandler mavepine med over-the-counter væsker, tyggetabletter eller opløselige tabletter, nogle af de bedste behandlinger for en mavepine er naturlige og kemikalie-fri. Læs videre for at lære hvordan man behandler en mavepine med naturmedicin.

Instruktioner

1 Spis yoghurt, som er fuld af naturlige sunde bakterier, der kan hjælpe lindre ondt i maven. Ofte en mavepine er forårsaget på grund af mangel på bakterier, der hjælper til at nedbryde fødevarer, hvilket betyder, at mave syrer, der hjælper nedbryde fødevarer arbejder over-tid forårsager smerte, kramper og sure opstød.

2 Peel et lille stykke ingefær og langsomt tygge roden, synke de medicinske juice. Ingefær har været anvendt i naturlig medicin til behandling af mave smerter, kvalme og at støtte i fordøjelsen i århundreder og kan hurtigt lindre smerten naturligt.

3 Pres saften fra en hel frisk citron i en kop varmt vand og drikke. Det varme vand hjælper med at skylle maven, mens citron hjælper med at nedbryde mad, lette arbejdet med mave syrer og lindre en smertefuld ondt i maven naturligt og effektivt.

4 Tilføj fem eller seks dråber lavendel æterisk olie til et par kopper ris, omrøring indtil godt kombineres. Placer ris i en gammel rør sok og binde enden. Placer ris fyldte sok i mikrobølgeovnen lige indtil varm og placer sok over smertefulde område af din mave. Denne naturlige behandling vil hurtigt lindre kramper, og fungerer godt for menstruation symptomer så godt.


        

Udgiv min kommentar