Fantacine.com

Hvordan virker fiskeolie hjælpe med vægttab?

Omega-3

Når fed fisk eller fiskeolie kosttilskud forbruges, er der visse forbindelser i dem, der er taget i kroppen. Den vigtigste forbindelse, der findes i fiskeolie, der hjælper folk i at tabe kaldes omega-3, som er en fedtsyrekæde. I en undersøgelse foretaget i Australien, var virkningerne af denne særlige kæde af fedtsyrer, der blev testet i forsøgspersoner, der blev forsøgt at forbrænde fedt og tabe.

Dyrke motion

For virkelig at få fordelene ved at tilføje fiskeolie til kosten, en person har til regelmæssigt at engagere sig i en form for moderat motion. I undersøgelsen, der tager fiskeolie gik eller kørte i 45 minutter, tre dage om ugen. Den virkning, som Omega-3 har på kroppen er en overraskende enkel. Forbindelsen forøger blodtilførslen til en persons muskler under træning. Dette tilvejebringer mere energi, og gør øvelsen lettere, ud over at brænde en større mængde fedt, mens øvelsen sker.

Andre fordele

Mens fiskeolie og Omega-3 i det hjælper med vægttab, tallene er ikke overvældende. tilføje fiskeolie til en persons kost, kan dog have yderligere sundhedsmæssige fordele, der rækker ud over vægttab og fedtforbrænding. Fiskeolie er også godt for at opretholde et sundt hjerte og blodgennemstrømning (del af hvad gør en person tabe), samt beskytte hjernen, hjælper huden og opretholde fælles sundhed. Så selv om fedtforbrænding kapaciteter af fiskeolie er knap en blip på radaren, er der masser af andre tvingende grunde til at tilføje fiskeolie til enhver kost.


        

Udgiv min kommentar