Fantacine.com

Hvordan man opbygger muskler efter et slagtilfælde

Et slagtilfælde er en blodprop, som forekommer i hjernen. Koagelet blokerer blodtilførslen til en del af hjernen, hvorved dræbe omgivende hjerneceller. En almindelig bivirkning af et slagtilfælde er lammelse eller i nærheden lammelse. Dette fører ofte til forringelse eller svaghed muskel. Selvom genvinde muskelstyrke efter et slagtilfælde er udfordrende og tager dedikation, kan det gøres.

Instruktioner

Hvordan man opbygger muskler efter et slagtilfælde

1 Vent mindst en måned efter at have slaget, før der arbejdes på at genopbygge muskler. Må ikke vente længere end 12 til 36 måneder til at begynde at genopbygge muskler. Dette vindue er den optimale tidsramme når kroppen er mest modtagelig for bestræbelserne på at genopbygge muskelmasse og styrke.

2 Forbruge tilstrækkelige mængder af protein at opretholde og få muskelmasse. Eat 1 gram protein pr pund kropsvægt, når man bygger muskelmasse og 0,4 gram protein per pund kropsvægt når sustaining muskelmasse.

3 Deltag fysioterapi to til fire gange om ugen. Fysioterapi er den bedste måde for slagtilfælde ofre at genvinde muskelmasse og styrke. Når det er muligt, vælge vand terapi, da denne form for fysisk terapi er skånsomme og indgriber alle muskelgrupper i kroppen.

4 Udfør så mange dagligdags aktiviteter (ADLs) uafhængigt som muligt, uanset hvor lang tid hver opgave tager at fuldføre. Dette vil opbygge styrke, udholdenhed og fleksibilitet. Dog være sikker på at bede om hjælp, hvis eller når fysisk ubehag resultater fra udfører ADLs. Pushing musklerne til at gøre for meget for hurtigt kan skade dem og hindre fremskridt.


        

Udgiv min kommentar