Fantacine.com

Tandproteser Versus Implantater

Tandproteser Versus Implantater


Tandproteser er tænder, der kan placeres i og fjernes fra munden. Et tandimplantat er permanent forankret i kæbebenet, hvor manglende tand eller tænder engang var. I modsætning til implantater, kan tandproteser ændre strukturen af ​​dit kæbeben, hvilket resulterer i vigende din tandkødsranden. Som følge heraf vil nye sæt af proteser skal gøres så det passer til forandring af din gummi væv og tygge struktur, ifølge dentalimplants.org.

Tandproteser

Tandproteser er opbygget efter at et indtryk af indersiden af ​​din mund. Proteser er fremstillet af akryl harpiks, som er støbt til at passe til formen af ​​munden. Der er to hovedtyper af proteser: fuld tandproteser og delproteser.

typer

Fuld proteser er slidt, når alle tænder på toppen eller lavere kæbeben mangler. Med fuld tandproteser, kan suge fra ganen af ​​munden holde top tandproteser på plads. Dental klæbemiddel er normalt bruges til at holde de nederste tandproteser på plads. Delproteser bruger hægter til at knytte til de omkringliggende tænder. Afhængig af strukturen af ​​dine tænder, er kroner placeret på tilstødende tænder til at fungere som ankre til din delvis.

Implantater

Dine tænder er forankret i dit kæbeben af ​​rødder. Implantater i stedet for roden ved at blive forankret i stedet for den manglende tand. Området omkring implantatet tillades at helbrede forud for placering af en krone. Kronen tilpasses derefter på implantatet, hvilket i sidste ende træder i stedet for din manglende tand.

Tandproteser eller implantater

Kom monteret til et implantat kræver kirurgisk placering af ankeret, en helbredende tid på op til seks måneder, og en montering af kronen. Tandproteser ikke tage lang tid at lave, selvom justering af protesen er nødvendige for at sikre en korrekt pasform. Ifølge dit Tandpleje Guide, kan implantater vare op til 40 år med en ordentlig mundhygiejne. Tandproteser vil skulle rebased hvert år. Rebasing refererer til at konstruere en ny base for at holde dine tænder på plads.


        

Udgiv min kommentar