Fantacine.com

Hvad sker der når din skjoldbruskkirtel er lav?

Lav skjoldbruskkirtel funktion, kendt som hypothyroidisme, opstår, når for lidt skjoldbruskkirtel hormon er til stede i blodbanen. Ifølge National Institutes of Health, omkring 5 procent af den voksne befolkning lider af denne betingelse. Lav skjoldbruskkirtel funktion resulterer i et væld af symptomer, som kan udfordre kvaliteten af ​​dagligdagen og føre til langsigtede medicinske spørgsmål.

Om Thyroid

Skjoldbruskkirtlen er en del af det endokrine system og er placeret i bunden af ​​halsen. Den producerer to hormoner, som hjælper med at kontrollere stofskiftet og protein behandling i hele kroppen. Thyroid hormon produktion styres af hypofysen, lokaliseret i hjernen.

Hypothyroidisme

Hypothyroidism opstår, når mængden af ​​thyreoideahormon i blodbanen falder. Dette kan skyldes et fald i mængden af ​​thyroidstimulerende hormon, der produceres af hypofysen eller en betændelse i skjoldbruskkirtlen.

effekter

Da mængden af ​​thyreoideahormon fald i blodbanen, det gør kroppens stofskifte, hvilket medfører en lang række bivirkninger, der afspejler kroppens langsommere behandling af energi og protein.

Symptomer

Over 47 forskellige symptomer er blevet identificeret og tilskrevet lav skjoldbruskkirtel funktion. Almindelige symptomer omfatter intolerance over for kulde, hårtab, depression, tør hud, forstoppelse og vægtforøgelse uden en ændring i kost eller motion vaner.

Behandling

Virkningerne af lav skjoldbruskkirtel funktion kan styres effektivt gennem en kombination af medicin og livsstilsændringer. Der er en række forskellige lægemidler, som kan ordineres til at øge skjoldbruskkirtel funktion. De er mest effektive, når parret med centrale livsstilsændringer, såsom korrekt vitamintilskud, motion og en kost rig på protein og grøntsager.


        

Udgiv min kommentar