Fantacine.com

Protein Digestion & Body Lugt

Protein Digestion & Body Lugt


Det er blevet sagt, at vi er, hvad vi spiser. Det kan også siges vores kroppe kan producere lugte, der afspejler, hvad vi spiser, og den måde, som vores krop behandler dem, uanset om det er for meget hvidløg, krydderier, alkohol eller endda protein.

Spise og krop lugt

Store mængder af hvidløg, løg, alkohol og krydderier kan minutiøst ændre kroppens kemi, så din krop lugt afspejler, hvad du spiste. For meget protein i din kost, eller en manglende evne til at metabolisere det ordentligt, kan også påvirke, hvordan din krop lugter.

Atkins Diet og krop lugt

Nogle kostvaner, især Atkins-diæt, som fokuserer på at gøre proteiner og fedt en stor del af en diæt, kan fremkalde noget kendt som 'ketose. « Ketose er en tilstand, der opstår, når en krop forbrænder fedt i stedet for kulhydrater, især fedt fra animalsk protein, til energi.

ketose

Med ketose, er leveren omdanne fedt til fedtsyrer og overskydende ketonstoffer, som din krop derefter bruger til energi, men som også skaber overskydende acetone i din krop. Acetone kan påvises ved en kemisk, ammoniak-lignende lugt i ånde, kropslugt og i urin.

Protein og ammoniaklugt

Ifølge Dr. Gabe Mirkin, forfatter Dr. Mirkin s "Good Food Book," i en artikel om kropslugt og protein, kan en anden type af ammoniak kropslugt være forårsaget hvis du spiser mere protein end din krop kræver.

Protein, cholin og en fiskeagtig lugt

Også ifølge Dr. Mirkin, når din lever metabolizes cholin-et vigtigt næringsstof, der kommer fra proteiner, der findes i æg, kan lever og fisk processen skaber en kemisk forbindelse i blodet kaldet trimethylamin, som derefter kan give din krop en fiskeagtig lugt .


        

Udgiv min kommentar