Fantacine.com

Hvordan til at lindre ømme hovedbund

Hvordan til at lindre ømme hovedbund


Det er let at lade ømme hovedbund krybe op på dig. Ved første, du bare føler lejlighedsvis kløe. Snart du forsøger at modstå trangen til at ridse i offentligheden. Du har udviklet en form for dermatitis under håret på dit hoved. Afhængigt af årsagen, kan en øm hovedbund får gradvist værre, indtil det føles som dit hoved brænder. For at undgå dette scenario, så prøv en af ​​flere mulige løsninger på de fleste hovedbund infektioner og irritationer.

Beskæftiger sig med Infektioner

Behandling af en infektion med antibiotika eller antifungale applikationer. En af de hyppigste årsager til hovedbund infektioner er ringorm. Huden på din hovedbund vil formentlig synes at have sorte prikker og skræl væk. Dette er en meget smitsom udslæt. Du kunne give det til en anden, hvis han gjorde for meget kontakt med hovedet eller med din hat eller noget andet, som du lægger på dit hoved. Brug over-the-counter produkter som ketoconazol at fjerne infektionen.

Skift Shampoo

Skift shampoo til at fjerne årsagen til din ømme hovedbund og se problemet forsvinde af sig selv. Mange shampooer indeholder en kemisk kendt som natriumlaurethsulfat. Dette er den ingrediens i de fleste shampooer, der genererer boblerne, der løfter snavs og fedt fra hårsækkene, så de vaskes væk, når du skyller dit hår. Denne kemiske fjerner også den nødvendige oiliness af din hud og giver dig en tør, kløende hovedbund. Skift til en shampoo, der bruger en mildere version af denne ingrediens eller undlader at bruge det helt.

Brug Olier

Massere din hovedbund og hår med en af ​​de mange olier, der har helbredende egenskaber. Olie fremstillet af lavendel eller rosmarin indeholder særlige antibakterielle stoffer, der kan fjerne hvad er irriterende din hovedbund. Du kan lave dine egne ved lagt i blød lavendel og rosmarin blomster i varmt vand med havregryn. Stamme denne væske og bruge den resulterende olie til at skylle dit hår og massere din hovedbund. Brug kamille for den samme virkning.

Befri dit hår

Binde håret for stramt kan irritere hårsække i en sådan grad, at mindre udbrud bryde ud omkring grundlaget for dit hår. Lad dig hår ned eller barbere det ud for et stykke tid. Du kan se, at ømhed går væk.


        

Udgiv min kommentar