Fantacine.com

Sympatiske nervesystem Disorders

Det sympatiske nervesystem er en del af det autonome nervesystem. Blandt andet det aktiverer det, der almindeligvis omtales som din "kamp eller flugt reaktion."

Horner syndrom

Horner syndrom påvirker generelt den ene side af ansigtet. Symptomerne omfatter en hængende øje med en mindre elev og nedsat svedtendens. Horner syndrom er ikke en sygdom, men et tegn på et problem som et slagtilfælde, tumor eller rygmarvsskader.

Multipel System Atrofi

Multiple-system atrofi svækker kroppens ufrivillige funktioner, såsom blodtryk hjertefrekvens og fordøjelse. Symptomer ofte ligner Parkinsons sygdom. Det er en progressiv sygdom og i sidste ende døden.

Holmes-Adie syndrom

Holmes-Adie syndrom er karakteriseret ved det ene øje med en elev, der er større end normalt, at bremsende langsomt i skarpt lys, og fraværet af dybe senereflekser. Det menes at være forårsaget af en bakteriel infektion. Tabet af dybe senereflekser er permanent, men de synsproblemer kan behandles med briller.

Ortostatisk hypotension

Ortostatisk hypotension er et pludseligt fald i blodtrykket, der opstår, når du står op. Det kan være forbundet med adskillige neurologiske lidelser, så behandling varierer.

vasovagal synkope

Vasovagal synkope forårsager et pludseligt fald i din puls og blodtryk, hvilket reducerer blodtilførslen til hjernen og får dig til at besvime. Denne reaktion udføres typisk udløst af noget som synet af blod. Det er normalt harmløse og kan behandles med medicin eller terapi.


        

Udgiv min kommentar