Fantacine.com

Vitaminer til teenagere

Vitaminer til teenagere


Teenagere kræver en betydelig mængde af vitaminer og mineraler i deres voksende en udviklingsmæssige år. Denne periode generelt opstår i piger omkring 10 til 11 år, og omkring 12 til 13 år i drenge. A teenagere 'ernæringsmæssige og energibehov i løbet af denne tid er på et all time high, eksklusive behov under graviditet og amning. Fordi en teenager går gennem fysiske og biokemiske forandringer, der er et øget behov for visse vitaminer.

Vigtige vitaminer

Der er en række vitaminer teenagere har brug for at støtte deres udviklingsmæssige og voksende proces. Teenagere har brug for vitamin B6 og vitamin D i højere beløb for væv og skelet vækst. Hurtig væv syntese kræver en tilstrækkelig forsyning af folinsyre og vitamin B12. En øget behov for vitamin B1 (thaimin), B2-vitamin (riboflavin), og B3-vitamin (niacin), når kalorieindtag stiger. Calcium, magnesium og zink er alle nødvendige for at sikre korrekt forøgelse af knogletæthed, især hos piger, der kan være senere udsat for osteoporose. Under en teenager voksende fase, nydannede celler kræver vitamin A, C og E til at fungere og færdiggøre deres struktur.

ubalancer vitamin

Teenagere 'kost kan påvirke evnen til at samle tilstrækkelige mængder af vigtige vitaminer og mineraler. I løbet af denne periode i livet på grund af sociale faktorer som at spise ude med venner eller gå til fastfood restauranter, uafhængighed faktorer som at spise væk fra hjemmet og beslutte, hvad de vil og ikke vil spise, og kulturelle påvirkninger såsom tv, reklamer og markedsføring kan skabe en større forekomst af utilstrækkelige kost. På grund af dårlig kost, kan ernæringsmæssige indtag lide. Calcium, zink, jern, vitamin A og vitamin C indtages i mindre mængder end sædvanligt. På grund af læskedrikke forbruges, kan fosfor indtag være høj og skabe en calcium ubalance. Teenagere kan i spise højt sukker og raffinerede kulhydrat fødevarer i stedet for nærende bladgrøntsager og frugter, som har behov for vitaminer.

Kosttilskud

Teenagere kræver øget vitaminer og mineraler og er ofte genstand for udvikling af dårlige spisevaner i denne periode. Udover at tilskynde og gennemføre en sund kost, kan teenagere tage en omfattende multivitamin og mineraltilskud til at opfylde vitamin behov. Du behøver ikke nødvendigvis at købe et vitamin supplement rettet mod teenagere. Du kan få en omfattende voksen formel. Nogle vitamin mærker omfatter Naturens Plus, børneklub, Futurebiotics og doktor Choice. Du kan købe multivitaminer på købmand, apotek, apotek eller butikker som Target, Walmart og K-Mart.


        

Udgiv min kommentar