Fantacine.com

Hvordan man laver en burre rod Tinktur

Naturlægemidler tinkturer er lavet ved at byggen planter i alkohol. Resultatet er et uddrag eller tinktur. Tinkturer vare lang tid og er mere koncentreret end te. Du har måske til at drikke kopper og kopper en urtete for at få den samme virkning gives af et par skefulde af en tinktur af samme urt. Burre (Artium lappa) er en høj, stor-bladede plante med stilke dækket med klæbrige grater. Den lange rod af planten kan spises som en grøntsag, emmer til te, eller som bliver tinktur, der har været brugt som et diuretikum, blod purifier eller at lette smerter i ømme led.

Instruktioner

En Grav roden af en burre anlæg. Burre har en meget lang pælerod, så du bliver nødt til at grave dybt for at få det hele. Vask det grundigt, skrubbe for at fjerne al snavs. Lad det tørre.

2 Skræl burre rod, og hak det i stykker ca 1-tommer firkant. Læg stykkerne i en stor glaskrukke. En gammel lage jar fungerer godt.

3 Dæk hakkede rod med 100 bevis vodka. Læg låg på krukken og der er afsat i et mørkt rum eller et skab.

4 Ryst krukken en gang om ugen eller så for de næste seks til otte uger.

5 Si væsken fra krukken gennem ostelærred og dekanteres i mindre flasker. Mærk flasken "burre rod Tinktur" og noterer dato på etiketten. Kassér burre rod.

TIPS

  • Du kan bruge æble cider eddike eller cognac i stedet for vodka. Æblet cider version vil ikke være så stærk, men nogle mennesker foretrækker det til børn.

        

Udgiv min kommentar