Fantacine.com

Damp og infrarød sauna Thermo Detox

Sauna er en århundreder gammel svensk metode til opvarmning af kroppen ved at sidde i en lille træ værelse opvarmes af varme sten, elektricitet eller infrarød energi. Nogle gange tilsættes vand for at skabe damp. Skandinaviske kulturer har traditionelt brugt sauna som en social begivenhed for folk til at slappe af, snakke og nyde hinandens selskab. I dag bruger damp og infrarød sauna til at slappe af og detox din krop.

Sådan Sauna Works

Hvad enten af ​​opvarmede sten eller infrarød varme, der sidder i en sauna vil ophøje dit kroppens kernetemperatur og fremkalde sved. Traditionelt ville deltagerne sidde i saunaen, så tag en dukkert i et koldt vandbad eller rulle i sneen, derefter vende tilbage til saunaen og gentage processen et par gange. Moderne sauna deltagerne normalt sidde i sauna for en periode, og derefter køle af i et brusebad eller springet pulje uden at vende tilbage til flere møder i varmen.

Virkninger på kroppen

Deltagerne i sauna rapport følelse styrket og afslappet bagefter. Nogle har fundet lindring af sådanne tilstande som kronisk træthedssyndrom og fibromyalgi, samt kroniske smertetilstande såsom rheumatoid arthritis eller rygsmerter. Deltagerne rapporterer en følelse af generel velvære efter en tur i saunaen, så det kan hjælpe mennesker med depression og angst.

En sauna vil få dig til at miste salt og vand i form af sved. Forskning er begrænset om de påstande, sauna kan reducere giftstoffer i kroppen eller frigive giftstoffer såsom ammoniak, metaller og syrer. sveden gør dog får kroppen til at frigive mineraler, selvom deltagerne skal sørge for at erstatte gavnlige mineraler efter sauna.

Sauna gør stigning omsætning i kroppen, hvilket sauna deltagerne siger, er ikke kun afslappende, men rydder kroppen af ​​uønskede giftstoffer. Det er derfor, det er vigtigt at drikke vand før, under og efter en tur i saunaen.

Overforbrug af saunaen kan forårsage dehydrering, kvalme, hovedpine og sløvhed. Hvis du føler dig svag eller kvalmende, eller hvis du er holdt op med sveden, straks forlade saunaen. Køl af i en bruser og drikke vand eller en elektrolyt udskiftning drik med det samme.

Forsigtig

Undgå at tage en sauna, hvis du allerede er eller forsøger at blive gravid, hvis du har forhøjet blodtryk eller en historie af hjerteproblemer, eller hvis du har vejrtrækningsproblemer. Hvis du er i tvivl, så tal med din læge om dine bekymringer.


        

Udgiv min kommentar