Fantacine.com

Chakra & Healing

Chakra & Healing


Tusinder af år siden, mens meditere, mystikere Indien angiveligt opdagede syv store energi-kanaler i kroppen. Disse kanaler kaldes chakraer - betyder hjul. Ifølge de mystikere, disse energi hvirvler distribuerer strømmen af ​​livsenergi i hele kroppen. Derfor en åben og klar chakra skaber fysiske, følelsesmæssige og mentale stabilitet, mens en blokeret chakra resulterer i en tilstand af ubalance, der fører til sygdom.

Fungere

Chakras fungere som transducere, der modtager livsenergi og distribuere det i hele kroppen. Denne biofysisk energi, kaldet prana, menes det at være den bærende livskraft af alle levende ting. For at opretholde sundhed, skal chakraerne være klare og åbne til at opretholde et optimalt flow af energi. Desværre, vi skaber blokeringer med langvarig følelsesmæssig stress og / eller med emotionelle toksiner skabt af vores negative følelser, såsom "kronisk vrede, had, bitterhed, grådighed, håbløshed, ensomhed og depression ...." ifølge Dr. Richard Gerber , MD

typer

Der er syv store chakra som interagerer og påvirker det menneskelige legeme. Selv ikke-fysisk karakter, er hver chakra identificeres med et bestemt område af kroppen. Startende med rodchakraet placeret rundt omkring halebenet, disse energi hvirvler flytte op rygsøjlen, der passerer gennem de reproduktive organer, maven, brystet, halsen, panden, og efterbehandling på toppen af ​​hovedet. Eventuelle blokeringer langs rygsøjlen resultere i skader på det nærliggende område er forbundet med chakra.

Terapier

Når fungerer korrekt, et chakra roterer som en spinderok, der producerer en specifik energi vibration eller frekvens. Når blokeret, en energi skift sker, at ændre frekvensen mønster af chakra, og forstyrre den normale strøm af energi til kroppen. Healere anvende forskellige energi behandlinger for at genskabe en chakra til en sund tilstand. Disse løsninger omfatter homøopati, healing hænder, krystal healing, farve og lyd terapi og blomst essens. Hver af de behandlinger helbreder gennem indførelse af en specifik energi mønster.

Teorier / Spekulation

Vestlig medicin ser den menneskelige krop som en biologisk maskine består af uafhængige dele, der udfører særlige opgaver. Omvendt ser alternativ medicin den menneskelige krop som en flerdimensional energisystem, der består af indbyrdes forbundne inden for energi. Ifølge denne teori, kroppen producerer en bestemt energi signatur. Ligeledes sygdomme såsom kræft producere deres egen energi underskrifter. Dette antyder muligheden for at diagnosticere og behandle sygdomme med energi behandlingsformer som genopretter kroppens naturlige rytme.

Overvejelser

Moderne medicin accepterer ikke den tro, at chakraer nærer kroppen med livsenergi og dermed påvirke sundheden. Men en voksende mængde af beviser antyder, muligheden for, at der findes disse frekvens-specifikke energifelter. The Journal of Experimental og Klinisk Kræftforskning nylig offentliggjort en undersøgelse, der er identificeret specifikke frekvenser, der er forbundet med kræft tumorer. Denne undersøgelse rapporterede også, at behandlinger med invasive frekvenser givet væsentlige resultater. Forskerne konkluderede, at behandling af tumor-specifikke cancer med specifikke frekvenser, "kan have biologisk effekt hos patienter med fremskreden kræft."


        

Udgiv min kommentar