Fantacine.com

Sådan Beregn en QT Interval

Sådan Beregn en QT Interval


Elektrokardiogrammet, eller EKG, er en af ​​de mest almindelige og udbredte teknikker til medicinsk undersøgelse af hjertefunktionen. En normal EKG er opdelt i flere bølger for hvert hjerteslag. Den første positive udbøjning på EKG kaldes P bølge. Det efterfølges af tre bølger almindeligvis omtales som QRS-komplekset. Den endelige deformation kaldes T-tak. QT-intervallet er vigtig til diagnostiske formål og er defineret som tiden fra starten af ​​QRS komplekset til enden af ​​T-bølgen.

Instruktioner

Sådan Beregn en QT Interval

1 Tæl antallet af små bokse på standard EKG udskrift (med 5 mm feltet) mellem begyndelsen af QRS-komplekset og enden af T-bølgen.

2 Multiplicer antallet af kasser du tælles af den hastighed, EKG papir blev kørt (i mm / sek). Normalt er dette 25 mm / sek, men det er undertiden kørt ved 50 mm / sek i tilfælde af usædvanligt hurtig hjerterytme.

3 Gang dette tal med 8 for at få QT-intervallet i millisekunder. Dette er den ukorrigerede QT-intervallet.

TIPS

  • Læger skal bruge meget præcis udstyr til at gøre diagnoser; ofte foreløbige EKG udskrifter fra mobile EKG-enheder som dem i ambulancer ikke betragtes som nøjagtige nok.

        

Udgiv min kommentar