Fantacine.com

Sådan Reverse Artery Plaque

Dine arterier er tykke blodkar, der bringer ilt og vitale næringsstoffer fra dit hjerte til resten af ​​kroppen. Sunde arterier er fleksible og elastisk. Når dine arterier mister deres elasticitet og bliver hård, er det lægeligt kaldes åreforkalkning. Denne tilstand kan hindre blodgennemstrømning. Åreforkalkning er forårsaget af plak, der bygger op i de indre eller ydre vægge i blodårerne. Arteriel plaque er en opsvulmet, gult stof dannet af fedt, der akkumuleres over tid, normalt på grund af en usund kost og livsstil. Hvis venstre ubehandlet, kan arteriel plaque oprustning forårsage et slagtilfælde eller hjerteanfald. Vende arteriel plaque oprustning i arterierne er meget muligt, ved hjælp af alle de metoder, nedenfor.

Instruktioner

1 Stop rygning og holde sig væk fra passiv rygning. Tobak indeholder nikotin, som kan forårsage plak at akkumulere og snøre dine arterier. Nikotin kan også sænke dit blod evne til at holde ilt og øge risikoen for dannelse af blodpropper.

2 Reducer din niveauer af kolesterol, hvis de er høje. Spise fødevarer, der er lavt i fedt samt høj i fiber vil hjælpe. Nødder, æbler, havreklid og bønner vil hjælpe med at sænke dit kolesteroltal.

3 Gør yoga øvelser hver dag. Yoga kan forbedre din blodcirkulation, styrker dit hjerte og forbedre din evne til at gøre andre fysiske øvelser. Kontakt en kvalificeret yoga instruktør for at lære om yoga øvelser er specifikke for forebyggelsen af ​​hjertesygdomme.

4 Tilsæt hvidløg til din kost hver dag. Hvidløg er en førende urt bruges af herbologists til forebyggelse og behandling af arteriel plaque. Hvidløg indeholder det potente stof allicin, som forhindrer plak opbygges i arterierne. Tilsæt hvidløg til dine retter hver dag. Du kan også tage en hvidløg supplement. Den anbefalede dosis er én 500 mg tablet én gang dagligt.

5 Gør høje effekt øvelser dagligt. At få nok motion kan forebygge plak fra akkumulere i arterierne ved at fremskynde blodcirkulationen. Høje øvelser indvirkning omfatter aerobic, løb og svømning. Øvelse på mindst en time hver dag.

TIPS

  • Du skal kontakte din læge, før der iværksættes nogen form for selvstændig behandling for hjertesygdomme og starter en øvelse program.

        

Udgiv min kommentar