Fantacine.com

Hvad er de vinkelmåler Instruktioner?

Hvad er de vinkelmåler Instruktioner?


Et goniometer er en anordning, der måler vifte-of-motion og vinklerne for leddene. Det ligner en vinkelmåler med to, bevægelige arme. ROM angiver mængden af ​​fleksibilitet og bevægelse i en fælles. Skader og operationer reducerer typisk ROM i angrebne led, ifølge Dr. Erin Ducat. Under behandlingen og Rehab, goniometre måle fremskridt healing og restaurering af rom. Goniometre også hjælpe designere af husholdningsapparater og kontorudstyr ergonomiske møbler.

Trin 1

Isolere bevægelsen af ​​det ramte led ved at stabilisere området nær det angrebne led. Instruer den enkelte ikke at flytte andre dele af hans krop.

trin 2

Juster omdrejningspunkt (den hængslede del) af goniometer med omdrejningspunktet i de berørte fælles. Det fælles er omdrejningspunkt er det område af bevægelse for den fælles.

trin 3

Juster den stationære arm af goniometer med kroppen og lemmer området tættest på fælles, vil også fortsat være stationær. Juster den bevægelige arm af goniometer med kroppen og lemmer område, der bliver testet for rom.

trin 4

Optag udgangs måling i grader. Flyt berørte fælles gennem sin ROM, holder goniometer på plads. Optag endpoint. Beregn grader forskellen på de to endepunkter for ROM.

trin 5

Sammenlign ROM til den fælles vifte-of-motion bord. Optag i den enkeltes diagrammet graderne fælles flyttet fra neutral (0 *) position. Tag periodiske goniometer aflæsninger til at spore fremskridt.


        

Udgiv min kommentar