Fantacine.com

Myelodysplastisk syndrom behandlingsmuligheder

Udtrykket myelodysplastisk syndrom refererer til flere forskellige, men nært beslægtede hæmatologiske tilstande, som alle involverer dysfunktionel produktion af hvide blodlegemer. Den er præget af lave hvide og røde blodlegemer, lavt antal blodplader, og blodlegemer abnormiteter. Myelodysplastisk syndrom kan være idiopatisk eller resultatet af tidligere kræft behandlinger eller udsættelse for visse kemikalier.

Anæmi

Patienter med anæmi kan svare medikamenter såsom Procrit at stimulere produktionen af ​​røde blodlegemer.

Neutropeni

Patienter med neutropeni - en mangel på hvide blodlegemer kaldet neutrofiler, som er afgørende for at bekæmpe infektion - kan behandles med Neupogen at stimulere væksten af ​​neutrofile celler.

støttende pleje

For patienter, som ikke responderede tilstrækkeligt på lægemiddelbehandling, kan transfusion af røde blodlegemer og blodplader erstatte de celler, der dør for tidligt i knoglemarven.

leukæmi

Myelodysplastisk syndrom kan føre til blodkræft leukæmi. Anticancerlægemidler såsom Vidaza og Dacogen kan dræbe unormale blodlegemer og ændre DNA fra andre blodceller for at forhindre dem i at bevirke leukæmi.

Bone Marrow Transplantation

Patienter med sene myelodysplastisk syndrom kan gives en knoglemarvstransplantation. Knoglemarvstransplantation modtagere skal være yngre end 55, og har en egnet donor til rådighed.

Kliniske forsøg

Dr. Emmanual Besa, af Kimmel Cancer Center og professor ved Thomas Jefferson University, opfordrer patienter til at deltage i kliniske forsøg, fordi lægemidler konstant er under udvikling.


        

Udgiv min kommentar