Fantacine.com

Blodpropper forårsaget af kræft

Når du får et klip, dine blodpropper, for at lukke op såret og begynde helbredelse. Det er normalt; uden det, ville du forbløde. Blodpropper, der sker inde i dine vener er ikke naturligt, og kan dræbe dig, hvis de ikke bliver behandlet. Kræft forstyrrer blodets naturlige cirkulation proces, og der kan forårsage en blodprop. Mindst 50 procent af mennesker med kræft, og 95 procent af de mennesker, der har kræft sammen med en metastatisk sygdom, har en abnormitet i den måde, at deres blod størkner.

Prostatakræft og Blodpropper

Halvdelen af ​​mændene diagnosticeret med prostatakræft faktisk ikke dør af kræft. De dør af hjerte-relaterede problemer, såsom slagtilfælde og blodpropper. Desværre er der ingen måde at identificere en evne til at størkne risiko, og hvis du tager forebyggende medicin for blodpropper, kan du nemt blødning. Alt hvad du kan gøre, er at være opmærksom på symptomerne og drøfte det med din onkolog.

Hvis du har kræft, så tromboemboliske komplikationer er den anden hyppigste dødsårsag. Femten procent af kræftpatienter udvikle dyb venetrombose (DVT) eller dissemineret intravaskulær koagulation (DIC). Dem, der undergår kemoterapi, hormonterapi, kirurgi eller centrale venøse katetre har en forøget hastighed for at få blodpropper.

Link mellem blodpropper og kræft

Fire procent af personer, der er indlagt fra en blodprop har en øget risiko for at få cancer-diagnose inden i det første år. Et gennemsnit på 10 procent af de mennesker med en uforklarlig blodprop havde en diagnose af kræft inden for de næste to år.

Kræft, før det selv kan påvises, kan inducere koagulation. Kræft er tilsluttet med hyperkoagulations tilstand, eller øget blodpropper. Læger mener, at blodpropper kan være et af de første tegn på kræft. Dette skyldes, at patienter gennemgå mange tests for at se, hvorfor de havde en blodprop. I mange af de patienter, der cancer fundet.

Bevacizumab øger risiko for blodpropper

Den cancer stof bevacizumab kan øge din risiko for at udvikle blodpropper i ben eller lunger. Shobha Rani Nalluri, MD, fra Stony Brook University, Stony Brook, NY, og hendes kolleger, gennemført prøver bekræfter dette. 7,956 patienter diagnosticeret med fremskredne solide tumorer gik gennem 15 randomiserede, kontrollerede forsøg. 11,9 procent havde en incidens på alt-grade venøs tromboembolisme. Risikoen for høj kvalitet tromboemboli var 6,3 procent. Der var en 33 procent større risiko for venøs tromboemboli hos patienter på bevacizumab.

blodtransfusion

Blodtransfusioner anvendes til behandling af cancerpatienter med anæmi øge risikoen for blodpropper. Khorana gjorde undersøgelse med 70,500 patienter, der fik en blodtransfusion. Khorana fandt, at 7,2 udviklede venøs tromboembolisme og 5,2 procent udviklet arteriel tromboembolisme. I forhold til de patienter, der ikke havde en blodtransfusion, dette var en stigning på 3,8 og 3,1.

Visse kræftformer og Blodpropper

Mucin er en slim produceret af kræft i lungerne, mave og tarm. Dette stof vil øge din risiko for blodpropper. Visse kræftformer såsom pancreas, tarm, lunge, mave, æggestok, livmoder, eller akut myeloid leukæmi kan øge din risiko for at udvikle blodpropper.


        

Udgiv min kommentar