Fantacine.com

Hvordan man kan hjælpe dårlig blodcirkulation

Hvordan man kan hjælpe dårlig blodcirkulation


Dårlig blodcirkulation kan være farligt for dit helbred ved at sætte dig i risiko for hjerteanfald, slagtilfælde og en række ikke så behagelige lidelser. Derfor bør vi forsøge at gøre, hvad vi kan for at holde vores blodcirkulation flyder normalt og ikke tage vores krop for givet.

Instruktioner

1 Dårlig blodcirkulation er noget, vi kan undgå, hvis vi gør en indsats for at gøre det. Efter alt, hvis vi tror, ​​at vores krop vil være sund på eget så vi kun kidding os selv. Disse dage mange mennesker har hektiske travle livsstil at vraget ravage på deres organer.

Symptomerne på dårlig blodcirkulation er misfarvning af hud, fødder / hænder falder i søvn, hævelse i ekstremiteter, infektioner heler langsomt, brændende følelsesløse fornemmelser, kramper / ømme i ben og fødder samt åreknuder.

2 Hvis du har haft disse symptomer er det tid til at gøre noget ved dem, før du har alvorlige konsekvenser. Den første ting du nødt til at vurdere, er vægten; være over vægt kan forårsage dårlig cirkulation. Desuden kan højt kolesterol være et problem ved at skabe blokering i arterierne. Derfor vil vægttab og sunde fødevarer være løsningen.

Derudover kan sidde i forlænge perioder medføre dårlig blodcirkulation. For eksempel kunne et job, hvor du sidder ved en computer hele dagen være et problem. Derfor er du nødt til at komme op og bevæge sig rundt så meget som muligt, løfte ben og slid kompressionsstrømper eller sokker.

3 Motion er en anden god måde at øge blodcirkulationen. Det behøver ikke at være anstrengende alt hvad du behøver at gøre, er en aktivitet, du nyder, såsom en holdsport, gåture, svømning, cykling, eller dans. Målet er at holde bevægelige og ikke være stillesiddende.

Efter din træning er det godt at tage et brusebad og veksler mellem varme og kolde temperaturer for at øge omsætning. Men du behøver ikke at gøre det hurtigt bare gradvist skifte frem og tilbage hele tiden, så når du er færdig massage kroppen som massage også øger omsætning.

4 Må ikke undervurdere fordelen ved massage, når det kommer til at øge blodcirkulationen. Hver gang du har chancen for at få en så gør det. Desuden, hvis du har en sauna eller boblebad, begge disse er gode måder at hjælpe dårlig blodcirkulation.

Det er også et faktum, at rygning hindrer cirkulation. Indrømmet, de fleste mennesker ved rygning forårsager en række sundhedsmæssige risici, og dette er endnu en anden. Som nævnt ovenfor, dårligt blodomløb er farligt og kan snige sig ind på dig, så du skal ikke blæse det ud, men i stedet gøre noget ved det.


        

Udgiv min kommentar