Fantacine.com

Forholdsregler at tage med lav kolesterol niveauer under 180

Selv højt kolesteroltal korrelerer med øget risiko for åreforkalkning, kan meget lave kolesteroltal udgøre sundhedsrisici så godt. Kolesterol spiller en vigtig rolle i sundt stofskifte. Det hjælper vores krop til at producere hormoner såsom østrogen og testosteron, og spiller en vigtig rolle i hjernens funktion. Kolesterol er også medvirkende i produktionen af ​​serotonin, og en lav serotonin niveauer kan korrelere med tilfælde af depression, især hos mænd. Hvis din samlede kolesterol er under 180, være opmærksom på de risici der er forbundet med lav kolesterol og tale med din læge om eventuelle bekymringer.

Se dit humør

Vær opmærksom på dit humør og mentale tilstande, hvis din samlede kolesteroltal er under 180. Ifølge Dr. Andrew Weil, har en række undersøgelser vist en sammenhæng mellem lave kolesteroltal og depression og angst. Have lav kolesterol betyder ikke automatisk, at du vil lide af disse betingelser, men hvis du oplever symptomer, er det værd at undersøge sammenhængen. Søge rådgivning, hvis du oplever svær depression, og tale med din sundhedspleje praktiserende læge om muligheden for en forbindelse mellem dit kolesteroltal og din mentale sundhed. Sammen kan du vurdere, om det kunne være værd at forsøge at ophøje dit kolesteroltal.

Dyrke motion

Vær opmærksom på andre indikatorer for hjerte-kar-sundhed, og arbejde for at opretholde et sundt hjerte. Kolesterol niveauer under 180, ligesom forhøjet kolesterol, kan øge din risiko for et hjerteanfald og slagtilfælde. Motionerer regelmæssigt, hvis dit kolesteroltal er lav (og selv hvis det ikke er.) Regelmæssig motion kan hjælpe med at holde dit hjerte sundt og afbøde de risici, som lavt kolesteroltal. Overvåg dit blodtryk så godt, og reducere dit saltindtag eller overveje medicin, hvis den er høj.

Sund Fat

Tilføj omega 3-fedtsyrer til din kost, hvis dit kolesteroltal er under 180. Flerumættede fedtstoffer er afgørende for en sund krop funktion, og for lavt kolesteroltal kan indikere, at de ikke er til stede i tilstrækkelige mængder. Omega-3 er kan hjælpe med at hæve din HDL (gode) kolesterol, samt din total kolesterol niveau. Koldt vand fisk som laks, tun, makrel og er højt indhold af omega-3 fedtsyrer, som er nødder såsom valnødder. Du kan også købe fiskeolie eller hørfrøolie med høje mængder af omega-3 fedtsyrer, eller tage kosttilskud for at øge dit niveau. Ifølge hjemmesiden for Texas Heart Institute, har forskere observeret en sammenhæng mellem lave kolesterol i mænd og lave niveauer af essentielle fedtsyrer. Faktisk Texas Heart Institute hjemmeside citerer undersøgelser, hvor mænd med lavt kolesterol lider af depression faktisk oplevet en mindskelse af depression symptomer, når de tilføjede omega-3 fedtsyrer til deres kostvaner.


        

Udgiv min kommentar