Fantacine.com

Tegn og symptomer på Eye Disease

Tegn og symptomer på Eye Disease


Tegn og symptomer på øjensygdom er ikke kun signaler om, at noget er galt med din vision, kunne de også angiver lidelser i andre områder af din krop. Faktisk kan mange gange en øjenlæge diagnosticere tegn på sådanne lidelser som diabetes ved en simpel øjenundersøgelse. Således opmærksom dine øjne giver ikke kun spare din vision, men kunne også muligvis redde dit liv.

Blødende

Aldrig ignorere blødning, især i øjnene. Ifølge Nethealthbook hjemmeside, er blødning altid grund til bekymring. Det kunne være, at et blodkar er hemmorrhaging. I tilfælde af en person med diabetes, kunne det være diabetisk retinopati, i hvilke blod lækager fra skøre fartøjer. Hvis en øjenlæge ikke vurderer denne betingelse med det samme, kan det føre til blindhed.

Ikke alene kunne en sådan blødning i øjet være en indikator for, at noget er galt med den del af kroppen, men det kunne også være tegn på problemer andre steder. Som Nethealthbook hjemmeside påpeger, kunne hemorrhaging fra nethinden være et tegn på en systemisk blodkar lidelse.

Blinde vinkler

Blinde vinkler kunne være et tidligt tegn på glaukom. Desværre, ofte en patient ikke selv mærke dem, indtil de invadere hans vigtigste område af synet. Den Nethealthbook hjemmeside bemærker, at sådanne pletter kan være et tidligt tegn på glaukom. Evaluering af en øjenlæge bliver nøglen til at undgå uoprettelige blindhed.

Sløret / Forvrænget Vision

Enhver ændring i vision er et tegn på, at du skal kontakte din øjenlæge. Dette gælder især hvis du bemærker slørethed, forvrængning eller uklarhed i nogen del af din vision. Ifølge Docshop hjemmeside, kunne det være en almindelig lidelse, såsom bygningsfejl, hvilket betyder, at objekter vises forvrænget, fordi din hornhinde har antaget en unormal form. Dette kunne også være et tegn på andre almindelige øjenproblemer såsom nærsynethed og langsynethed, som et par briller eller kontakter kan løse.

Du må ikke tage det for givet, dog, at dit eneste problem er, at du kan have brug for briller eller kontakter. Det kunne være, at du kunne have begyndelsen tegn på makuladegeneration, en fremadskridende øjensygdom, der fører til blindhed, hvis du lader det ubehandlet.

Perifert Vision Loss

Ifølge Docshop hjemmeside, vores perifere syn er vigtigt, fordi det hjælper os med at skelne fare bagfra. Måske det bedste eksempel på dette er, når du kører eller ride en cykel. Du skal være i stand til at se på begge sider af dig. Så hvis du bemærker en ændring i din side vision, gå til en øjenlæge og få dem teste trykket bag dine øjne; det kunne være glaukom. Hvis lægen fanger dette tidlige, kan han være i stand til at redde dit syn. Ved den tid sygdommen forårsager smerte, eller at en betydelig del af dit syn allerede er væk, er det mest sandsynligt for sent.


        

Udgiv min kommentar