Fantacine.com

Tegn og symptomer på en diskusprolaps disk Efter rygkirurgi

At være dæmpet til de forskellige potentielle bivirkninger af kirurgi kan hjælpe dig til bedre at skelne mellem normal post-kirurgi smerte og unaturlige komplikationer derfra. Et stadigt truende potentiale efter rygkirurgi er oprettelsen af ​​en diskusprolaps. Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic, en diskusprolaps opstår, når en beskadigelse af rygsøjlen tillader en lille del af kernen i en ryghvirvler til at bule udad, som udløser en række potentielle symptomer.

Iskias

Iskias henviser til en Indfald af iskiasnerven, der ofte ledsager en diskusprolaps. Den iskiasnerven er en nerve, der løber fra ryggen, gennem din bagdel, og ned dine ben. Iskias forårsager en prikkende, udstrålende type smerte, som bevæger sig ned af længden af ​​selve nerve, oplevede hele ryggen og løbe ned ad bagsiden eller siden af ​​en af ​​benene.

lokaliseret smerte

Lokaliseret smerte i lænden eller i det ene ben er en potentiel symptom på en diskusprolaps. Bemærk, at den lokaliseret smerte pågældende er persistent, og forværres med stress til området. En sådan stress kan forekomme fra posturale ændringer, såsom at sidde, eller fra stress som følge af kropsfunktioner såsom hoste eller nysen.

Svaghed eller følelsesløshed

Følelser af svaghed eller følelsesløshed kan også indikere en diskusprolaps. Disse følelser kan forekomme i området selv, eller manifest hele kroppen skaden skyldes rygsøjlen s nerve netværk. Følelsesløshed eller svaghed i armen, brystet, nakke, ben, ryg eller skulder bør alle indberettes til behandlende læge, da de alle kan indikere tilstedeværelsen af ​​en diskusprolaps.


        

Udgiv min kommentar