Fantacine.com

Hvordan man kan bære en Back Support mens du sover

Hvordan man kan bære en Back Support mens du sover


Tilbage støtter og seler hjælpe mennesker, der er ved at komme fra en rygskade, kirurgi, eller kroniske rygsmerter betingelser. Selvom yde den nødvendige støtte og smertelindring, ryglæn kan være yderst ubehageligt, især mens du sover. Nøglen til helbredelse din ryg er at holde bevægelige og ikke immobilisere selv, medmindre instrueret af din læge. Flytte rundt og holde dine muskler og led i bevægelse hjælper fremskynde helingsprocessen og sikrer vil du ikke miste så meget styrke eller fleksibilitet kræver en meget længere restitutionstid.

Instruktioner

1 Beskyt din rygstøtte. Vær sikker på, det ikke er for stram, afskære omsætning, men også, at det ikke vil falde i løbet af natten.

2 Placer kroppen puder på hver side af, hvor du vil lægge på sengen. Du skal bruge to krop puder til at sikre, at du ikke kan rulle over nemt. Dette vil tilføje understøttelse og gøre dig opmærksom på, når du bevæger dig for ikke at trække en muskel og stamme din skade.

3 Placer ekstra regulære-size pude fra det sted, hvor dine knæ er samtidig om.

4 Sid på kanten af sengen, omhyggeligt. Hold ryggen lige til ikke påføre smerte eller ubehag.

5 Swing et ben ad gangen op på sengen.

6 Læg forsigtigt ned. Det er normalt bedst at sove på ryggen. Men hvis din læge tillader det, forsigtigt rulle til siden, du foretrækker at sove på.

7 Placer puden på dine knæ under dine knæ. Hvis du er på ryggen, vil denne pude hæve dit knæ for at lette presset på din ryg. Hvis du sover på din side, placere puden mellem dine knæ for at reducere trykket.

8 Flyt så lidt som muligt i hele natten. Kroppen puder skal bidrage til at afskrække dig fra flailing eller anden bevægelse, der kan forårsage smerte eller reinjury.


        

Udgiv min kommentar