Fantacine.com

Hvordan kan jeg vælge en robot kirurgi Program?

Hvordan kan jeg vælge en robot kirurgi Program?


Robotic kirurgi, som regel ved hjælp af da Vinci robot-kirurgi-system, er stadig mere populære med patienter planlagt til kræft operationer og andre procedurer, der involverer gynækologiske, urologiske, thorax eller hjertekirurgi. Fordi det er udført gennem et par små snit i kroppen, robot kirurgi har den fordel at være præcis og tilbyder hurtigere inddrivelse gange, mindre ardannelse og bedre resultater for mange operationer. Med næsten alle større hospital nu hoppe på robot kirurgi vognen, hvordan kan en patient vælge det bedste program?

Instruktioner

Interview tre kirurger fra mindst to, hvis ikke tre forskellige hospitaler

1 Find tre til fem kirurger, der har udført den specifikke robot-kirurgisk procedure, du har brug for. Koronar bypass operation, en hysterektomi, prostata kirurgi og en skjoldbruskkirtel procedure alle er meget forskellige. Du vil sandsynligvis have henvisninger til en kirurg fra en specialist eller praktiserende læge. Det er en god ide at spørge din læge til den "bedst i racen" hospital lokalt, der har specialiseret sig i den type operation du har brug for. Prøv at få en henvisning til en top robot kirurg på det hospital, eller ringe til hospitalet direkte. De fleste hospital websites vil have afdelingens direktører opført. Tøv ikke med at ringe til andre læger, du respekterer for yderligere henvisninger. Fordi du ikke ved, hvilke kirurger kan have tilgængelighed problemer, er det bedre at starte med flere valgmuligheder og derefter indsnævre den ned.

2 Opsætning aftaler med de robot-kirurgi læger på din liste. Lav en tjekliste over dine bekymringer og spørgsmål, før interviewene. Spørg en ven eller et familiemedlem til at ledsage dig, og se listen med dem. Hvis du bliver for overvældet eller følelsesmæssige at tage gode noter eller stille spørgsmål, kan din kammerat hjælpe.

3 Bestem erfaring for hver kirurg. Du vil gerne sørge for, at din kirurg har en medicinsk grad og bord-certificeret i typen af ​​kirurgi, der skal udføres. Spørg lægerne det antal gange, de har udført den robot operation du søger, og hvor mange års erfaring, de har på området. Spørg om deres track record og resultater. Vær specifik om dine bekymringer for tab af funktion eller bivirkninger, der måtte opstå. Spørg om gennemsnitlige inddrivelse tider og eventuelle særlige situation, der gælder for dig. I tilfælde af kræft, så spørg om gentagelse statistik og post-kirurgiske behandling planer. Find ud af de bedst mulige resultater og de største ulemper.

4 Vurdere hele kirurgiske holdets oplevelse. Kirurgen bør arbejde ofte med hans eller hendes "hold", og bør være i stand til at fortælle dig det antal gange, han har arbejdet med den anden eller bistå kirurg, anæstesilæge og kirurgisk sygeplejerske, der vil blive planlagt for din operation. Har en anden kirurg at hjælpe er en god idé. I tilfælde af det uventede, et andet par hænder er tilgængelig med det samme.

Begræns dine valg til to kirurger og hospitaler

5 Eliminer de mindst erfarne kirurger og de ​​nyeste programmer fra din liste. Robotic kirurgi har en "indlæringskurve", og en kirurg skal udføre mindst 25 til 50 operationer af hver type bare for at være bekendt med robotudstyr og tempoet i operationen. Selvom kontroversielle, mange fagfolk mener, at 200, 300 eller endnu flere flere operationer er nødvendige oplevelse for en kirurg, før at blive dygtige på området for robot-assisteret kirurgi. Fra en risiko synspunkt, jo kortere proceduren mindre stress på patienten. Begræns dine valg til to kirurger. Du vil sandsynligvis foretrække en, men det er godt at have en back-up.

6 Sørg for, at din operation vil blive udført på et sted, har avancerede klinisk ekspertise. Robotic kirurgi skal udføres i en akkrediteret hospital, ambulant kirurgi center eller kræftbehandling center. Selvom den dygtighed af den specifikke kirurg og team er altafgørende, bør du prøve at vælge et hospital kendt for ekspertise i typen af ​​kirurgi, du søger, eller den type efterbehandling du får brug for, hvis det er relevant. Mange kirurger operere på to eller flere hospitaler. Hver hospital vil have sine styrker. Nogle vil have særlige centre og støttegrupper med postoperative behandlinger bare for din specifikke tilstand. Denne type af hospitalet vil sandsynligvis have løbende, state-of-the-art uddannelse for personalet.

7 Sørg for top-valg kirurg kan planlægge din operation i den tidsramme ønskes. Operationer for cancer sædvanligvis ske så hurtigt som muligt. Andre operationer kan kræve yderligere prøvning. Hvis din top-valg kirurg er ikke tilgængelig, men du kan lide din andet valg lige, gå med vores andet valg.

TIPS

  • Brug Da Vinci læge hjemmeside for at finde robot kirurger i din tilstand.
  • Kirurgens erfaring og track record er de vigtigste faktorer, ikke personlighed.
  • For dem, der bor i tyndt befolkede områder, kan rejse til en erfaren kirurg / sygehus være berettiget.

        

Udgiv min kommentar